ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΑΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ "ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ" ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΤΗΣ 22-4-1986.


Picture 1


Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΦΙΛΗΜΑΤΑ ΙΟΥΔΑ"


http://bp0.blogger.com/_LR-hG6AG6Zw/R_aH2qmKdjI/AAAAAAAAAvw/KCAXWP6kGxg/s1600-h/masons8.jpg

http://neataksi.blogspot.com/2008/04/blog-post_2965.html


4.000 ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ 10.000 ΠΑΙΔΙΑ


4.000 ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ 10.000 ΠΑΙΔΙΑ


Σε έκθεση που είχε ανατεθεί από το Βατικανό, τον Φεβρουάριο του 2004, αναφέρεται ότι περισσότεροι από 4.000 Αμερικανοί Ρωμαιοκαθολικοί ιερείς αντιμετώπισαν την τελευταία πεντηκονταετία κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σε υποθέσεις με θύματα περισσότερα από 10.000 παιδιά, στην πλειονότητά τους αγόρια.

Άναυδη παρακολουθούσε πριν από μία τετραετία η αμερικανική κοινή γνώμη πράκτορες του FBI να πραγματοποιούν εφόδους σε ναούς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, να συλλαμβάνουν ιερείς και να τους οδηγούν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία της παιδοφιλίας. 

Η Αγία Έδρα δέχτηκε τεράστιο οικονομικό και όχι μόνο πλήγμα από τις αποζημιώσεις που κλήθηκε να καταβάλλει. Τον Οκτώβριο του 2002, τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από Αμερικανούς ιερείς της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας "κατήγγειλαν" το Βατικανό για προσπάθεια συγκάλυψης και προστασίας των δραστών.  


http://www.uno.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=58


ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΠΑΣΟΚ: Ο Πάγκαλος καταγραφόταν στα έγγραφα της ΕΥΠ ως ο «μεγάλος τραγουδιστής», που προΐστατο ενώ δίνονταν οι εντολές στον Καλεντερίδη να πετάξει έξω από την πρεσβεία τον Οτσαλάν με τη φράση: «Σάββα παιδί μου πέτα τον έξω».


Υπάρχει όριο στην ξεφτίλα;...

«Δεν υπάρχει ένα όριο ξεφτίλας κάτω από το οποίο ένας δημόσιος άντρας δεν μπορεί να κατέβει;». (Θ. Πάγκαλος, 14/11/2004)

Δεν θα απαντήσουμε στην απορία του Πάγκαλου. Αλλά θα υπενθυμίσουμε μερικές υποθέσεις που έλαβαν χώρα επί υπουργίας του Πάγκαλου στο ΥΠΕΞ.

Συμφωνία Μαδρίτης (σ.σ.: εκεί αναγνωρίστηκαν «νόμιμα και ζωτικά» συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο).

Υπόθεση Οτσαλάν (σ.σ.: εκεί ο Πάγκαλος καταγραφόταν στα έγγραφα της ΕΥΠ ως ο «μεγάλος τραγουδιστής», που προΐστατο ενώ δίνονταν οι εντολές στον Καλεντερίδη να πετάξει έξω από την πρεσβεία τον Οτσαλάν με τη φράση: «Σάββα παιδί μου πέτα τον έξω»).

Υπόθεση των Ιμίων (σ.σ.: εκεί που, όπως έλεγε, η σημαία δε θα έφευγε...).

Στα παραπάνω προσθέστε και άλλες μικρότερες υποθέσεις, από το «συγγνώμη» στους Γερμανούς και τις ύβρεις κατά των πνευματικών ανθρώπων, που διαμαρτύρονταν για την υπόθεση Οτσαλάν, ότι ήταν «κουραμπιέδες και κουραδόμαγκες», μέχρι τις δικαστικές κινήσεις του Πάγκαλου κατά δημοσιογράφων με την κατηγορία της «κατασκοπίας» (!) για δημοσιεύματα που δεν του άρεσαν ή την αγωγή του κατά του «Ρ» - που κρίθηκε «νομικώς αβάσιμη» από τα δικαστήρια το 1999 - με την οποία ζητούσε αποζημίωση 100 εκατομμύρια για «ηθική βλάβη» (σ.σ.: κατά τα λοιπά ο Πάγκαλος δεν λύνει τις διαφορές του στα δικαστήρια)...

Κατόπιν όλων αυτών, νομίζουμε ότι μπορεί ο αναγνώστης να εξάγει μόνος του το συμπέρασμα, για το αν υπάρχουν όρια στην ξεφτίλα ορισμένων.


http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5089945&publDate=19/5/2009


ΕΡΓΟ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ!!!


17/06/2009 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:07

Picture 1


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Picture 1


http://www.politonsymaxia.gr/?p=600


ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!


Στρατηγικές και μέσα για την ένταξη των μεταναστών στην ΕΕ

Μετανάστευση - 06-07-2006 - 14:06

Η Επιτροπή θα πρέπει να διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή των οδηγιών που σχετίζονται με την ένταξη των μεταναστών στην ΕΕ, καθώς πολλά κράτη μέλη υστερούν στην αποτελεσματική εφαρμογή τους, τόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθετώντας την έκθεση του κ. Σταύρου ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗ (ΠΑΣΟΚ). Παράλληλα, οι ευρωβουλευτές έκαναν μια σειρά προτάσεων με στόχο την καταπολέμηση της περιθωριοποίησης των μεταναστών και την διευκόλυνση της κοινωνικής τους ένταξης.

Με αφορμή την ψήφιση της έκθεσής του από την ολομέλεια ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
"Τα 40 και πλέον εκατομμύρια μεταναστών σήμερα στην ΕΕ αποτελούν, πληθυσμιακά, ένα "26ο Κράτος Μέλος" και το πέμπτο μεγαλύτερο της Ένωσης. Δεσπόζουσα θέση στις προτάσεις του Κοινοβουλίου κατέχει ο τερματισμός της πολιτικής, κοινωνικής, εκπαιδευτικής και εργασιακής περιθωριοποίησης των μεταναστών, με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και αξιολόγηση των τοπικών και εθνικών προγραμμάτων δράσης. Μεταξύ άλλων, τ κάθε Κράτος Μέλος θα πρέπει να διδάσκει τη γλώσσα υποδοχής και παράλληλα να στηρίζει την ελεύθερη έκφραση της πολιτισμικής τους ιδιαιτερότητας και την ισότιμη πρόσβαση σε εκπαίδευση και δουλειές (συμπεριλαμβανομένου μέσω προγραμμάτων "θετικής δράσης" σε αυτούς τους τομείς) και να προβλέψει το δικαίωμα ιθαγένειας για τους επί μακρόν διαμένοντες μετανάστες και ιδίως για τα παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στα Κράτη Μέλη."
 
Μέσω της έκθεσης του Έλληνα ευρωβουλευτή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε υπέρ των προγραμμάτων ένταξης που εφαρμόζονται από ορισμένα κράτη μέλη, τα οποία περιλαμβάνουν αμοιβαία δέσμευση της χώρας υποδοχής και των μεταναστών. Όπως επισημαίνεται, κατ'αυτόν τον τρόπο οι μετανάστες θα μπορέσουν να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο έναντι των θεμελιωδών αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να είναι σε θέση να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για τη λειτουργία της χώρας υποδοχής. Στο πλαίσιο αυτό, οι ευρωβουλευτές τόνισαν επίσης τη σημασία ενθάρρυνσης της εκμάθησης της γλώσσας της χώρας υποδοχής και οργάνωσης μαθημάτων αγωγής του πολίτη.
 
Παράλληλα, όμως, κάλεσαν τα κράτη μέλη να ενθαρρύνουν την πολιτική συμμετοχή των μεταναστών και να αποθαρρύνουν την πολιτική και κοινωνική απομόνωσή τους. Ζήτησαν ακόμη από την Επιτροπή να προβεί σε νομική αναθεώρηση των υφισταμένων διατάξεων σχετικά με την ιδιότητα του πολίτη της ΕΕ στα διάφορα κράτη μέλη, καθώς και των πρακτικών που ακολουθούν σήμερα τα κράτη μέλη σε σχέση με το δικαίωμα των επί μακρόν διαμενόντων μεταναστών να ψηφίζουν στις τοπικές και δημοτικές εκλογές.
 
Οι ευρωβουλευτές κάλεσαν επίσης την Επιτροπή να θεσπίσει αυστηρούς μηχανισμούς παρακολούθησης για την αξιολόγηση των προγραμμάτων ένταξης των κρατών μελών, μεταξύ άλλων με τη χρήση ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων. Επιπλέον, επεσήμαναν ότι η Επιτροπή και τα κράτη μέλη θα πρέπει να αρχίσουν εκστρατείες πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης με σκοπό να βελτιωθεί η κατανόηση του μεταναστευτικού φαινομένου και της συμβολής των μεταναστών στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα.
 
Το Κοινοβούλιο ενθάρρυνε, τέλος, τα κράτη μέλη να αναθέσουν σε συγκεκριμένο υπουργό την αρμοδιότητα παρακολούθησης των πολιτικών ένταξης των μεταναστών αλλά και να εξετάσουν το ενδεχόμενο διορισμού εθνικού ύπατου αρμοστή ή διαμεσολαβητή για την κοινωνική ένταξη, ο οποίος θα συντονίζει την εφαρμογή των πολιτικών, θα παρέχει πληροφόρηση στους μετανάστες, θα επανεξετάζει καταγγελίες μεταναστών και θα αναλαμβάνει δράση για την επίλυση προβλημάτων.
 
Αμοιβαία πληροφόρηση σχετικά με τα μέτρα για το άσυλο και την μετανάστευση
 
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε επίσης μια πρόταση της Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία κάθε κράτος μέλος οφείλει να ανακοινώνει στα άλλα κράτη μέλη και την Επιτροπή όλα τα εθνικά μέτρα που προτίθεται να λάβει στους τομείς του ασύλου και της μετανάστευσης, τα οποία μπορεί να έχουν αντίκτυπο σε άλλα κράτη μέλη ή στην Κοινότητα ως σύνολο. Υιοθέτησε, ωστόσο, κάποιες τροπολογίες με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης των κρατών μελών στον σημαντικό αυτό τομέα πολιτικής.
 
Βάσει της πρότασης της Επιτροπής, οι πληροφορίες θα διαβιβάζονται μέσω ενός ασφαλούς δικτύου που θα διαχειρίζεται η Επιτροπή η οποία και θα εγγυάται το απόρρητό του. Επιπλέον, κάθε κράτος μέλος ή η Επιτροπή θα μπορεί να ζητεί πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με μέτρο που έχει ανακοινωθεί μέσω του δικτύου. Η Επιτροπή προτείνει, στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία απάντησης να είναι δύο εβδομάδες. Τέλος, θα μπορούν να οργανώνονται ανταλλαγές απόψεων, εφόσον το ζητήσει ένα κράτος μέλος ή η Επιτροπή.
 
Υιοθετώντας την έκθεση του κ. Patrick GAUBERT (ΕΛΚ-ΕΔ, FR), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισημαίνει ότι η καθιέρωση μιας τέτοιας διαδικασίας πρέπει να οδηγεί στην απλοποίηση, τον εξορθολογισμό και τη συγκέντρωση των υπαρχόντων σε κοινοτικό επίπεδο συστημάτων, δομών και δικτύων στους τομείς του ασύλου και της μετανάστευσης. Θα πρέπει επίσης να καθιστά δυνατή την προετοιμασία τακτικών ανταλλαγών απόψεων, "όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο αλλά, επίσης, σε πολιτικό, εντός του Συμβουλίου, σχετικά με μέτρα που μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε πλείονα κράτη μέλη ή σε επίπεδο Κοινότητας".
 
Τα μέτρα σχετικά με τη νόμιμη μετανάστευση και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης που ενδέχεται να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε άλλα κράτη μέλη, τονίζουν ακόμη οι ευρωβουλευτές, θα πρέπει τα κράτη μέλη να τα ανακοινώνουν το αργότερο κατά τη στιγμή της υποβολής τους. Επιπλέον, το κοινό θα πρέπει να έχει πρόσβαση στα νομοθετικά κείμενα που έχουν ήδη εγκριθεί σε κάθε κράτος μέλος και διατίθενται στο δίκτυο.
 
Τέλος, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί την Επιτροπή να ετοιμάζει δις ετησίως γενική έκθεση που συγκεντρώνει τις πληροφορίες που περιέχονται στις εκθέσεις που διαβιβάζουν τα κράτη μέλη. Για την προετοιμασία της έκθεσης αυτής, η οποία θα διαβιβάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο, η Επιτροπή μπορεί να προβαίνει σε συμπληρωματικές διαβουλεύσεις με τα κράτη μέλη.


http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=IM-PRESS&reference=20060628IPR09343&language=EL


Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο θέλει να συνεχισθεί με επιτυχία η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, και έχει την βεβαιότητα ότι τα προβλήματά του θα αντιμετωπισθούν.

"Εκφράζω την βεβαιότητα ότι θα έχουμε στο άμεσο μέλλον έμπρακτον απόδειξη της βεβλτιώσεως του κλίματος όχι μόνο μόνο λόγοις αλλά και έργοις", ότι τουρκική ηγεσία "θα θελήσει να υλοποιήσει κα ι να ενσαρκώσει τας υποσχέσεις και τας ελπίδας που μας έδωσε τον τελευταίο καιρό", είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

"Τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες είχαμε οδυνηρές εξελίξεις στα καθ ημάς τας οποίας δυσκολεύομεθα να ερμηνεύσομε", τόνισε Οικουμενικός Πατριάρχης αλλά προσέθεσε ότι "παρ όλα αυτά αισιοδοξούμε".

"Εν όψη της 17ης Δεκεμβρίου ελπίζουμε και ευχόμεθα ότι η Τουρκία θα πάρει ημερομηνία ενάρξεως των ενταξιακών διαπραγματεύσεων που ευχόμεθα το ταχύτερον δυνατόν να καταλήξουν και να ολοκληρωθούν με την πλήρη ένταξη της χώρας μας εις την μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια", είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

O Πατριάρχης εξήγησε ότι "η παρούσα κυβέρνηση από της αναρρήσεώς της εις την εξουσίαν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί Εσωτερικών, Εξωτερικών, Παιδείας τους οποίους επεσκέφθημεν επισήμως εις την Αγκυραν", έχουν υποσχεθεί ότι θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

"Δικαιούμεθα να περιμένουμε επιτέλους την υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων όπως και της πρόσφατης : ο νέος Γεν. Γραμματεύς του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ο κ. Αλπαγκάν ο διατελέσας ως πρέσβης της χώρας εις τας Αθήνας γνωρίζει τα ελληνοτουρκικά και διαπνέεται από καλή διάθεση για την οικοδομήν της φιλίας και της συνεργασίας. Όλοι αυτοί μας έδωσαν ελπίδες για την Χάλκη", παρατήρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

"Είδομεν", είπε ακόμα "Η εκκλησία εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα επικρατήσει η λογική ή σύνεση και το δίκαιο". Οι παρατηρήσεις αυτές του Πατριάρχου Βαρθολομαίου έγιναν στην Πατριαρχική βιβλιοθήκη κατά την διάρκεια διαλέξεως του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κ. Αλέξη Αλεξανδρή. Το θέμα της ομιλίας του Έλληνα Γενικού Προξένου που είναι και διαπρεπής ιστορικός, ήταν "Η ελληνοτουρκική προσέγγιση Βενιζέλου - Ατατούρκ και οι σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Αγκυρα".

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον ομιλητή για την τεκμηριωμένη επιστημονική αναδρομή, που εξηγεί "τα σημερινά προβλήματά μας", όπως είπε.


http://www.ant1online.gr/Politics/General/2004/200412/9f70684f-e4d5-4b5d-904f-657d4c566107.aspx


ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟ 2005 ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΝΤΕΝΑ ΤΟ 2007 ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!


10/10/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΕΝΝΑ 13:00 10/10/2007


Picture 1

Picture 4ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ 13


23-10-2005 15:00 ΔEΛTION EIΔHΣEΩN NET


http://sector13.e-e-e.gr/assets/hebrew_net_01.jpg

http://sector13.e-e-e.gr/assets/hebrew_net_02.jpg

http://sector13.e-e-e.gr/assets/hebrew_net_03.jpg

http://sector13.e-e-e.gr/assets/hebrew_net_04.jpg


ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Picture 3

Picture 1

Picture 2


http://www.peacemala.org.uk/light.html


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ


Picture 1


http://www.jewishsightseeing.com/dhh_weblog/2006-blog/2006-06/2006-06-03-solel-changs.htm


Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!


Picture 1

Picture 2


http://www.army.gov.cy/index.php?id=520


394_4


http://www.army.gov.cy/index.php?id=394


ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: Η ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ!!!


Τουρκική πρόταση στην Κίνα

Την πραγματοποίηση κοινών στρατιωτικών γυμνασίων πρότεινε στην Κίνα ο διοικητής της τουρκικής Πολεμικής Ακαδημίας στρατηγός Χασάν Ακσάϊ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων «Ανατολή».

Η πρόταση διατυπώθηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Ακσάϊ στην Κίνα, όπου συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του και τον υπουργό Άμυνας.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, η κινεζική πλευρά εξέφρασε ικανοποίηση για την πρόταση.

Ο Τούρκος στρατηγός κατά τις επαφές του υπογράμμισε την ανάπτυξη του προγράμματος περί ανταλλαγής προσωπικού και επεσήμανε ότι η συνεργασία δεν πρέπει να παραμείνει περιορισμένη στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η πραγματοποίηση ετήσιων συναντήσεων μεταξύ εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών είχε αποφασιστεί το 2008.


http://www.athina984.gr/node/44254


Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΖΟΖΕ ΜΠΑΡΟΖΟ!!!


The-Jewish-Cultural-Her

Picture 2


http://cache.daylife.com/imageserve/04WQaKT3IY0VZ/610x.jpg

http://www.daylife.com/photo/04WQaKT3IY0VZ


Picture 2


http://ec.europa.eu/avservices/download/photo_download_en.cfm?idphoto=16732&nump=p-015235-00-06&src=1


Picture 2


http://www.ejpress.org/article/27652


Picture 1


http://ec.europa.eu/avservices/download/photo_download_en.cfm?id=207695&type=4


Picture 1


http://www.daylife.com/photo/05J3atW2019l4


Picture 2


http://cache.daylife.com/imageserve/05Fc08x97wfiG/610x.jpg


ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!!!


9-340-18.dalailama.y

9-340-21.dalaiwall.y

9-340-22.handsonwall.x

9-340-68.dalailaughing.x


http://www.davidsanger.com/stock/jerusalem


ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΣΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ!!!


Picture 2


http://www.sfi-usa.org/fileadmin/slideshowprepa/45.A_619-02-40.Rabbi.jpg

http://www.sfi-usa.org/


ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!


ΕΞΤΡΑ 3 12/6/2007

http://www.youtube.com/watch?v=Up6VwyURtgI


ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!


Picture 1


http://www.imerazante.gr/imera/news/detail.php?ID=10690


Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!!!


Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ 


Προϊστορία: 

Οι τέκτονες αναφέρονται συχνά στους Ναϊτες (= Ιππότες του Τάγματος του Ναού), τους οποίους θεωρούν πνευματικούς προγόνους των. Το Τάγμα αυτό ιδρύθηκε το 1118, κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών, με σκοπό την προστασία των χριστιανών που πήγαιναν να προσκυνήσουν τους Αγίους Τόπους. Ο βασιλεύς των Ιεροσολύμων Βαλδουίνος Β’ τούς παρεχώρησε για έδρα τους τον τόπο που υποτίθεται ότι άλλοτε υψωνόταν ο ναός του Σολομώντος, εξ’ ου και η ονομασία τους. Οι Ναϊτες ήλθαν σε επαφή με τις ανατολικές ιδέες και επηρεάσθηκαν από αυτές. Είχαν συναλλαγές με μουσουλμάνους, Εβραίους και οπαδούς πολλών ανατολικών θρησκειών, και άρχισαν να υιοθετούν απόψεις των, κατασκευάζοντας ένα αμάλγαμα, ένα πρόπλασμα πανθρησκείας.

Ως πρώτον σκοπόν προς αυτήν την κατεύθυνση έθεσαν την συνένωσι, διά συγκρητισμού των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών: χριστιανικής, μουσουλμανικής, ιουδαϊκής. Ο ανατολίτικος μυστικισμός άρχισε να τους επηρεάζη όλο και περισσότερο, ιδίως ο εβραϊκός της Καββάλα (Καμπάλα). Βαθμιαίως, οι Ναϊτες υιοθέτησαν την εβραϊκήν άποψιν ότι ο Ιησούς δεν ήταν υιός του Θεού, διότι Αυτός δεν έχει υιούς. Υιοθέτησαν, επίσης, την μουσουλμανική, ότι ο Ιησούς ήταν ένας προφήτης όπως ο Μωϋσής και ο Μωάμεθ. Κατέληξαν στο ότι, στην πανθρησκεία, αυτοί οι τρεις θα έπρεπε να τιμώνται ισοτίμως. 

Στο μεταξύ, οι Ναϊτες επεξετάθησαν στην Δυτική Ευρώπη, κυρίως μετά την εκδίωξι των Φράγκων από τους Αγίους Τόπους, που επανήλθαν υπό την κυριαρχία των μουσουλμάνων. Εκεί, ιδίως στην Γαλλία, απέκτησαν μεγάλη στρατιωτική, πολιτική, πνευματική και προ παντός οικονομική δύναμι. Οι Ναϊτες ίδρυσαν τις πρώτες ευρωπαϊκές τράπεζες και εισήγαγαν τις επιταγές. Ωργάνωσαν ένα δίκτυο ξενοδοχείων - καταφυγίων, που επέτρεπε στους ταξιδιώτες να μετακινούνται ασφαλώς και να αποφεύγουν την καταβολή διαφόρων τελών στους φεουδάρχες. 

Η ισχύς όταν μεγάλωνε και γινόταν επικίνδυνη για την Εκκλησία, τους φεουδάρχες, τους βασιλείς και τους αστούς. Το 1314, ο πάπας Κλήμης V και ο βασιλεύς της Γαλλίας Φίλιππος Δ’ ο Ωραίος διέλυσαν το Τάγμα, κατέσχεσαν τα περιουσιακά του στοιχεία και έκαψαν ζωντανούς αρκετούς ηγέτες του, μεταξύ των οποίων και τον Μέγαν Μάγιστρον Jacques de Molay. Αυτόν οι τέκτονες τον θεωρούν «άγιον» (καντός στα εβραϊκά) και στον σκωτικού τύπου τεκτονισμό ο 30ός βαθμός, ο λεγόμενος του «ιππότου Καντός», είναι αφιερωμένος στην μνήμη του. 


Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 

Ο τεκτονισμός είναι εκ φύσεως οικουμενιστικός. Όραμά του είναι «η παγκοσμιότης». Και φυσικά, αφού μετέχουν σ’ αυτόν επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο, είναι και όργανο παγκοσμιοποιήσεως της οικονομίας. Σημαντικώτατος είναι ο ρόλος του στην προσπάθεια κατασκευής, δια συγκρητισμού, μίας πανθρησκείας με κέντρο της τον Μέγαν Αρχιτέκτονα του σύμπαντος, αφού «η Αποκάλυψις προφητεύει ότι με το τέλος της προηγούμενης εκκλησίας θα εγκαθιδρυθή μία Νέα». (Em. Swedenborg «Θεία Πρόνοια»).

Ο τεκτονισμός, ενεργεί, επίσης, για την έλευσι ενός «οικουμενικού πολιτισμού», αφού θεωρεί ότι «ο ναός του Σολομώντος είναι το παγκόσμιο πρότυπο του καθολικού ανθρώπου» (επιστολή τού εκ των διαμορφωτών τού σκωτικού δόγματος Willermoz στον δούκα του Brunswick). 

Όργανο του τεκτονισμού για την προώθησι της πανθρησκείας είναι η κίνησις «Νέα Εποχή». 

Φαίνεται, επίσης, να έχη διεισδύσει και στο οικουμενικών τάσεων Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών. 

Η «Νέα Εποχή» ελέγχει κατά μέγα μέρος την παγκόσμια πληροφορική (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Internet κ.λ.π.). Αυτή ώρισε ως κωδικό για πρόσβασι στα διεθνή δίκτυα πληροφορικής την λέξι Inferno = Κόλασις. Η εταιρεία της «Νέας Εποχής» που ασχολείται με την πληροφορική έχει την χαρακτηριστική ονομασία Lucifer Enterprises = Επιχειρήσεις Εωσφόρος. 


ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ 

Οι τέκτονες δίνουν στην κίνησί τους ποικίλους ορισμούς. ατά την Ηνωμένην Μεγάλην Στοάν της Αγγλίας, «ο ελευθεροτεκτονισμός είναι ιδιάζον σύστημα ηθικής, περιβεβλημένον με αλληγορίας και φωτιζόμενον διά συμβόλων. Κατά την Μεγάλην Στοάν της Γαλλίας, είναι «παγκόσμια ένωσις, βασιζόμενη επί της αλληλεγγύης, επιδιώκουσα την ηθικήν τελειοποίησιν της ανθρωπότητος, με έμβλημα το «ελευθερία -ισότης - αδελφότης». Ο ελλαδικός τεκτονισμός δίδει τον εξής ορισμό: 

«Ο ελευθεροτεκτονισμός είναι κίνημα φιλοσοφικόν, προοδευτικόν και φιλανθρωπικόν, σκοπόν έχον την έρευναν της αληθείας, την μελέτην της ηθικής, την άσκησιν της αρετής και την αλληλεγγύην. Εργάζεται υπέρ της πνευματικής και υλικής βελτιώσεως της ανθρωπότητος. Έχει ως αρχήν την αμοιβαίαν ανοχήν, την απόλυτον της συνειδήσεως ελευθερίαν, τον προς την ανθρώπινην αξίαν σεβασμόν». 


ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΣ - ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΣ 

Από τα ανωτέρω προκύπτει: 

α) Ο τεκτονισμός προσαρμόζει τις εξωτερικές του μορφές στις κατά τόπους συνθήκες: «Ηθικό» κίνημα στην Αγγλία, «πολιτικοκοινωνικό» στην Γαλλία, «φιλοσοφικό» στην Ελλάδα. Οικειοποιείται τις παραδόσεις κάθε λαού: Στην Γαλλία εμφανίζεται με το σύνθημα «ελευθερία - ισότης - αδελφότης», στην Ελλάδα ομιλεί περί «αλήθειας» και «αρετής». 

β) Εάν οι διακηρυσσόμενες αρχές του είναι και οι πραγματικές, ο τεκτονισμός δεν θα είχε λόγους να καλύπτεται από μυστικότητα. Υποτίθεται ότι η μυστικότης εφαρμόσθηκε κατά τον ιη’ αιώνα προς αποφυγήν διώξεων εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, η οποία τον έβλεπε ως αίρεσι, και των ηγεμόνων που αντιδρούσαν στις φιλελεύθερες ιδέες των τεκτόνων. Σήμερα, όμως, οι δικαιολογίες αυτές δεν ισχύουν και παρά ταύτα η μυστικοπάθεια συνεχίζεται. 

Οι περισσότερες (στοές, εις την Ελλάδα) λειτουργού στις περιοχές Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Πολλές έχουν ονομασίες από την αρχαιοελληνική θρησκεία ή ιστορία, όπως: Πυθαγόρας (Αθήναι), Όλυμπος (Λάρισα), Αργοναύτης (Βόλος), Μίνως (Ρέθυμνον), Προμηθεύς (Αθήναι), Δωδώνη (Ιωάννινα), Πλάτων (Καβάλα), Ορφεύς (Πειραιεύς), Κάβειρος (Κομοτηνή), Αριάδνη (Ηράκλειον), Ραδάμανθυς (Χανιά), Κλεόβουλος (Ρόδος), Λεωνίδας (Λαμία), Δήμητρα (Έλευσις). 

Έχουν όμως ονομασίες και από ανατολικές θρησκείες, όπως Όσιρις (Αθήναι) ή ξένες ιστορίες, όπως Γαριβάλδης (Αθήναι), ενώ μία ονομάζεται «Γαλλική Παράδοσις» (Tradition Francaise, Αθήναι). 

Η επιρροή των τεκτόνων στην Ελλάδα είναι δύσκολο να εκτιμηθή λόγω της μυστικότητος που τους περιβάλλει, αλλά και των μύθων που οι ίδιοι διαδίδουν για να εντυπωσιάζουν. Πάντως, οπωσδήποτε δεν είναι αναξία λόγου, χωρίς να υπερεκτιμάται. Το 1997, τα μέλη όλων των ανά Ελλάδα στοών που ανήκουν στην Μεγάλη ανατολή, που είναι η κεντρική - ηγετική Στοά, ήσαν 27.000. 

Ο Ελ. Βενιζέλος υπήρξε τέκτων. Ο Βασιλεύς Γεώργιος Β’ τέκτων το 1932 στην Αγγλία, όπου διέμενε. Ο Ι. Μεταξάς είχε γίνει τέκτων, αλλά απεχώρησε νωρίς, όταν αντελήφθη ότι ο τεκτονισμός δεν συνάδει προς τον πατριωτισμόν, χωρίς βεβαίως τούτο να σημαίνει ότι όλοι οι τέκτονες είναι ευσυνειδήτως αντιπατριώτες. 

Από το στρατιωτικό καθεστώς, τέκτων ήταν μόνον ο Στυλ. Πατακός (ένας από τους πιο φτηνούς Ελλαδίτες «δημοσιογράφους», προαγωγός της παρακμής και προασπιστής της «πολύτιμης ζωής» των εμπόρων ναρκωτικών, σε κάποιο «βιβλίο» του ισχυρίσθηκε ψευδέστατα ότι ο Γ. Παπαδόπουλος και πολλά στελέχη του στρατιωτικού καθεστώτος, μεταξύ των οποίων και εγώ, ήσαν τέκτονες. 

Έτσι «γράφουν» τέτοιοι άνθρωποι). Ο Κ. Καραμανλής ήταν τέκτων 30ού βαθμού. Εν πάση περιπτώσει, αρχή του τεκτονισμού είναι: «Πρώτα τέκτων και μετά Έλλην ή ό,τιδήποτε άλλο». Και «τέκτων» σημαίνει ομοιογενοποίησις εθνική, θρησκευτική, πολιτισμική όλων των ανθρώπων. 

Κύριοι εκπρόσωποι της τεκτονικής προπαγάνδας στην Ελλάδα είναι δύο καθηγητές πανεπιστημίου, οι Ευάγγελος Μουτσόπουλος και Πασχάλης Κιτρομηλίτης, καθώς και ο Ιωάννης Λουκάς, συγγραφεύς του βιβλίου «Ιστορία της Ελληνικής Μασονίας». (εκδ. Παπαζήση). 

Από τον τεκτονισμό εκπορεύεται κατά μέγα μέρος, τόσον παγκοσμίως όσον και ελλαδικώς, η προπαγάνδα του «φοινικισμού», που θέλει τους Έλληνες να παίρνουν από την σημιτική Ανατολή τα πρώτα και βασικά στοιχεία του πολιτισμού, όπως την θρησκεία και το «φοινικικό» αλφάβητο. Φυσικά, όσοι υποστηρίζουν αυτές τις θέσεις δεν είναι κατ’ ανάγκην τέκτονες, αφού υπάρχουν και απλοί μιμητές, οι υιοθετούντες αυτές τις απόψεις για να εμφανισθούν ως αντιεθνικιστές ή «σύγχρονοι», «προοδευτικοί» κ.λ.π., καθώς και οι δωροδοκούμενοι με ποικίλους τρόπους, όπως πανεπιστημιακές έδρες, βραβεία, έκδοσις - προβολή των έργων τους κ.λ.π. 

(Μια από τις πλέον εξωφρενικές θεωρίες που συνδέονται με τον τεκτονισμό είναι ότι η εβραϊκή φυλή του Βενιαμίν είχε εγκατασταθή στην... Αρκαδία και ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες έχουν... Εβραϊκή καταγωγή! Πέρασε, μάλιστα, και στα σχολικά μας βιβλία μια δήθεν επιστολή Σπαρτιάτου βασιλέως προς τον αρχιερέαν των Ιουδαίων, όπου ομιλεί περί υπάρξεως αδελφικών δεσμών! Κλασσικό δείγμα της προπαγάνδας που θέλει τους Έλληνες προϊόντα της σημιτικής Ανατολής είναι τα κείμενα του Π. Ροδάκη, ο οποίος, χωρίς την ελάχιστη τεκμηρίωσι, υποστηρίζει ότι οι Σημίτες αποίκησαν την Ελλάδα, ίδρυσαν τα μαντεία της, διεμόρφωσαν την θρησκεία της κ.λ.π.). 


Γεώργιος Κ. Γεωργαλάς. 


http://www.ellhnismos.org/cgi-bin/em/ikonboard.cgi?act=Print;f=22;t=1831

http://www.paranormap.net/index.php?module=vash&id=3396


Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "VARDARSKA", ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!!!


Προκαλεί και... γραπτώς η ΠΓΔΜ

Θολώνει κι άλλο την ατζέντα των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα η ΠΓΔΜ, με το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας της χώρας να υποστηρίζει τώρα ότι οι σημερινοί κάτοικοι της περιοχής είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων.

Η αναθεωρημένη έκδοση της "Ιστορίας του μακεδονικού λαού", οποία χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση αναφέρει ότι οι σύγχρονοι πολίτες της ΠΓΔΜ προέρχονται από το ζευγάρωμα των αρχαίων, γηγγενών, Μακεδόνων με τους Σλάβους που έφτασαν στην περιοχή το Μεσαίωνα. Υπόστηρίζει μάλιστα, πως σε αυτή τη μείξη των φυλών, επικράτησε το αίμα των "αρχαίων".

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πρώτο θέμα της εφημερίδας Dnevnik, το κρατικό ινστιτούτο πηγαίνει ένα βήμα ακόμη παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι η Ελληνιστική περίοδος θα έπρεπε να ονομάζεται «Αλεξανδρινή» ή «Μακεδονική».

Η πρώτη έκδοση της "Ιστορίας", που εκδόθηκε το 2000, υποστήριζε ότι οι Σλάβοι που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή υπερίσχυσαν των αυτόχθονων Μακεδόνων.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)


http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=54846


ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!


Συνέδριο Ρόταρυ με μυτιληνιές συμμετοχές

06/05/2009

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», το ετήσιο συνέδριο της 2481 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ.

Την 2481 Περιφέρεια του Δ.Ρ. αποτελούν ροταριανοί όμιλοι από τη βόρεια Ελλάδα, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, το Κόσσοβο και τα Σκόπια.

Τους ροταριανούς ομίλους της Λέσβου στο συνέδριο εκπροσώπησαν:

Από Λήμνο οι ροταριανοί Νίκος Γιαννακάκης, βοηθός διοικητής, ο πρόεδρος του Ομίλου, Θανάσης Φέκας, η Μάλαμα Μαχαίρα και οι Στέλιος Μερτσανίδης και Φώτης Ζελβελής.

Από τον Όμιλο Καλλονής ο πρόεδρος, Ιγνάτης Σκούντας,
ο γραμματέας, Δημήτρης Δελήβεης, και η Δήμητρα Σκούντα.

Από τον Όμιλο Μυτιλήνης, οι ροταριανοί Νίκος Κουζινόγλου, ψηφισμένος διοικητής της Περιφέρειας για τη χρονιά 2011 - 2012,
ο πρόεδρος Γιώργος Καμάτσος και ο Στρατής Χατζηγιαννάκης.
 

http://img14.imageshack.us/img14/1452/picture1wfk.png

http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=0100f15f-594b-4287-ab27-cc4753da13e6


Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΟΥΝΤ ΟΛΜΕΡΤ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΦΑΓΕΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!!


Στην Αγκυρα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός 

Θαυμασμό στον Ατατούρκ εξέφρασε ο Εχούντ Ολμέρτ 

Στην Αγκυρα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του κ. Ολμέρτ στην Τουρκία υπό το αξίωμα του Πρωθυπουργού του Ισραήλ. 

Ο κ. Ολμέρτ έγινε δεκτός χθες το πρωί σε επίσημη τελετή που οργανώθηκε προς τιμήν του στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Αγκυρα. Νωρίτερα ο κ. Ολμέρτ και η ακολουθία του επισκέφθηκαν το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, όπου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατέθεσε δάφνινο στεφάνι. 

Υπογράφοντας στο βιβλίο επισκεπτών ο κ. Ολμέρτ ανέφερε ότι ''το Ισραήλ τρέφει μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό προς το μεγαλύτερο ήρωα του τουρκικού έθνους, ο οποίος αντιπροσωπεύει το όραμα του πατριωτισμού και του θάρρους που ενέπνευσε το έθνος του και πολλούς άλλους λαούς του κόσμου. 

'' Ο κ. Ολμέρτ θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου. Αργότερα χθες ο κ. Ολμέρτ θα γινόταν δεκτός από τον Τούρκο Πρόεδρο Αχμέτ Νετζντέτ Σεζέρ. 

Επίσης στο πρόγραμμα του Ισραηλινού Πρωθυπουργού υπάρχει συνάντηση με τονΤούρκο Υπουργό Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ, τον Υπουργό Αμυνας Βετζντί Γκιονούλ και τον Πρόεδρο της Ενωσης Τουρκικών Επιμελητηρίων Ριφάτ Χισαρτζίκογλου. 

Ο κ. Ολμέρτ θα αναχωρήσει από την Τουρκία μετά από επίσημο γεύμα προς τιμή του που θα παραθέσει ο Τούρκος Πρωθυπουργός. 


http://www.haravgi.com.cy/16_02_2007/1/005.html


ΤΟ 2004 ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!


Picture 3


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

15 Ιουλ. 04

“Το οποίο δρούσε μέσω ίντερνετ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των συλληφθέντων, και επιφανείς συμπολίτες μας”

Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω Ιντερνετ, αποτελούμενο από έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν πολιτευτή του ΛΑΟΣ, έναν φοιτητή και τρία άλλα άτομα εξαρθρώθηκε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη σύλληψη των πέντε από αυτών ενώ ο έκτος αναζητείται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν καθηγητή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έναν ιδιωτικό υπάλληλο ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη, έναν φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τρία άτομα από την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι όπως είπαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες διακινούσαν την παιδική πορνογραφία με σκοπό την κερδοσκοπία έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο πελατών -μέσω πιστωτικών καρτών- σε 20 χώρες.

Ομολόγησαν οι τρεις

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τα «ψηφιακά ίχνη» των δραστών και έτσι οδηγήθηκαν στα σπίτια τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες έγινε παρουσία εισαγγελέα επέμβαση αστυνομικών, ταυτόχρονα στις δύο πόλεις και έτσι συνελήφθησαν οι πέντε δράστες. Ο έκτος σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε στο σπίτι του καθώς απουσιάζει σε διακοπές.

Τρεις από τους συλληφθέντες ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στη διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, ενώ οι δύο άλλοι αρνήθηκαν να μιλήσουν στους αστυνομικούς και ζήτησαν η υπόθεσή τους να εξεταστεί στα δικαστήρια.

Στα σπίτια των δραστών στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο δισκέτες με φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας από ανήλικα παιδιά τόσο της Ελλάδα όσο και χωρών του εξωτερικού, 148 CD-ROM, έξι κάρτες και τρία κινητά τηλέφωνα.


http://img188.imageshack.us/img188/2329/picture1giw.png

http://news.pathfinder.gr/greece/news/77997.html


Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ, ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ!!!


Picture 4


http://www.multiculturalaustralia.edu.au/library/media/Image/id/1411.
Dalai-Lama-greets-Rabbi-WolfPicture 1


http://www.wokingmuslim.org/photos/smt.htm


ΣΑΕ: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ.


Picture 4

Picture 5


http://img199.imageshack.us/img199/7026/picture1jzy.png

http://web.archive.org/web/20070814165945/http://www.pho
toreportage.gr/photoDetail.asp?ID=1658&folderID=TrueΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!


Picture 2


http://www.gaytantra.org


ΠΕΔΙΟΝ ΗΡΩΩΝ

http://www.youtube.com/watch?v=-AeZ0bPCsJQ


ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Δεν έχουν πού να προσευχηθούν

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ

Σε περίπου 250 χιλιάδες υπολογίζονται οι μουσουλμάνοι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα με νόμιμο και παράνομο τρόπο. Οι αστυνομικές αρχές υπολογίζουν τον αριθμό αυτό κατά προσέγγιση, αφού το θρήσκευμα δεν εξετάζεται κατά τη διαδικασία της νομιμοποίησης.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους Αφρικανούς, τους Ασιάτες και τους Μεσανατολίτες είναι μουσουλμάνοι, συνάγεται κατά προσέγγιση ο αριθμός.

Σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι διασκορπισμένοι Αιγύπτιοι, Ιρακινοί, Πακιστανοί, Λιβανέζοι, Σύροι, Τούρκοι (Κούρδοι), Αραβες, Μπαγκλαντεσιανοί, Φιλιππινέζοι, Αφγανοί, Μαροκινοί, Σουδανοί και πρόσφυγες από άλλες εθνότητες που κατά πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι. Αλλωστε μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα, πάρα πολλοί είναι πιστοί του Μωάμεθ. 

Παρ' όλα αυτά η Αθήνα είναι από τις ελάχιστες, ίσως η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία οι μουσουλμάνοι δεν έχουν τόπο λατρείας.

Πριν από τρία χρόνια τέθηκε επιτακτικά το θέμα της ανέγερσης τζαμιού στην περιοχή της Μεσογαίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο της μουσουλμανικής κοινότητας. Εγιναν αλλεπάλληλες επαφές των ενδιαφερομένων με το υπουργείο Εξωτερικών, Πολιτισμού και Δημόσιας Τάξης, όμως το θέμα κόλλησε.

Ετσι, όσοι πιστοί του ισλάμ, έχουν δημιουργήσει άτυπους χώρους προσευχής σε πολλές περιοχές της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας έχουν καταγράψει περίπου 25 τέτοιους χώρους. Πρόκειται κυρίως για διαμερίσματα κυρίως σε υπόγεια, βοηθητικούς χώρους καταστημάτων που είναι ιδιοκτησία μουσουλμάνων, ενοικιασμένα παλιά κτίρια κ.λπ.

Ο πλέον αξιοπρόσεκτος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων στην Αθήνα είναι ένα τριώροφο κτίριο στη διασταύρωση των οδών Ζυμβρακάκη και Δεμονογιάννη στα Κάτω Πατήσια. Κάθε Παρασκευή που είναι ημέρα προσευχής και αργίας συγκεντρώνονται στο χώρο αυτό πάνω από 200 άτομα.

Αλλα αυτοσχέδια τζαμιά βρίσκονται: τρία στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, δύο στο κέντρο του Πειραιά και επίσης στις περιοχές Ν. Κόσμος, Γουδί, Ζωγράφου, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι, Πατήσια, Καλλιθέα, Κολωνός, Νέα Ιωνία, Νέα Χαλκηδόνα, Νίκαια, Καμίνια και Ασπρόπυργος.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν περίπου άλλοι 30 χώροι προσευχής κυρίως σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις. 

Κάθε χώρος προσευχής προσδιορίζεται από την εθνικότητα των πιστών, οι οποίοι μερικές φορές συγκροτούν και συγκεκριμένες ομάδες εθνικοτήτων. Συνήθως οι Αιγύπτιοι και οι Σουδανοί συνέρχονται αυτόνομα, όπως και οι Μπαγκλαντεσιανοί.

Μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και την αναθεώρηση των μέτρων ασφαλείας παγκοσμίως, οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εστίασαν και πάλι την προσοχή τους στους χώρους συγκέντρωσης των μουσουλμάνων. Κατά κανόνα εκεί συχνάζουν για να προσευχηθούν, όπως έχει αποδειχθεί, φιλήσυχοι άνθρωποι, που καμία σχέση έχουν με εξτρεμιστές.

Οι αδυναμίες των υπηρεσιών Κρατικής Ασφαλείας και το χάος στη Διεύθυνση Αλλοδαπών αναδείχθηκαν τον τελευταίο μήνα, όταν χρειάστηκε να παρουσιάσουν την εικόνα του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην Ελλάδα. 

Μόνο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η ΕΥΠ διέθεταν κάποιους στοιχειωδώς ενημερωμένους φακέλους, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση με τα ονόματα που κατά εκατοντάδες διαβίβασαν στις ελληνικές αρχές το FBI και η Ιντερπόλ.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 14/10/2001


http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C5%D5%D0&a=&id=57959444


ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΣΟΚ!!!


Picture 1


http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a9e44b9f-81e0-4a7d-86a9-0a62b08e4a9c


Picture 3


http://www.pasok.gr/portal/resource/section/immigrantsNetworkMenu


H ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ BULGARMAK, ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ NSA.


Μεγάλη αποκάλυψη του epanellinismos.com για την ταυτότητα της φασιστικής και ανθελληνικής ιστοσελίδας www.bulgarmak.org 

Αποκαλύψαμε ποιος είναι πίσω από την φιλοτουρκική, φιλοβουλγαρική και άκρος ανθελληνική ιστοσελίδα www.bulgarmak.org που διατυπώνει στην ιστοσελίδα την φασιστική προπαγάνδα κατά του Ελληνισμού. 

∆ηλώνει ανιστόρητα ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία και παραμένει ατιμώρητος μέχρι τώρα. 

H ιστοσελίδα www.bulgarmak.org έχει mail επικοινωνίας kaltsef@hotmail.com και βάσει των στοιχείων από την τράπεζα πληροφοριών για διεθνή ονόματα χώρου, το σχετικό όνομα ανήκει σε κάποιον Nikolaos Stoidis που πιθανών να διαμένει στις ΗΠΑ και η σελίδα όπως δείχνουν τα στοιχεία να φιλοξενείτε σε εγκαταστάσεις ΥΑΗΟΟ.COM 

Ζητούμε άμεσα την παρέμβαση του αρμόδιου φορεά για τα θέματα του διαδικτύου της Ελληνικής Κυβέρνησης, να ζητήσει όλα τα στοιχεία του κατόχους της σελίδας που έχει πλαστές πληροφορίες του συγγραφέα χωρίς ιστορικά στοιχεία. 

Προσβάλλει την μνήμη εκατομμυρίων Ελλήνων θυμάτων της Μικρά Ασίας, αποκαλεί νόθους τους Έλληνες, επιτίθεται κατά των Ελλήνων της Κύπρου αμφισβητεί τα θύματα, τους Ελληνοκυπρίους εξ αιτίας της τουρκικής θηριωδίας χωρίς στοιχεία αλλά με προσωπικές του αλχημείες του συγγραφέα της σελίδας. 

Επιτίθεται κατά των θυμάτων της Ποντιακής γενοκτονίας, αμφισβητώντας μιας από τις μεγαλύτερες σφαγές γενοκτονιών των Ελλήνων και του 20 αιώνα, με πάνω απο 350 χιλιάδες νεκρούς και 1100,000 αγνοούμενους, υμνεί τον Αττα Τούρκ, τον πιο αισχρό φασίστα των εθνοκαθάρσεων στην Μικρά Ασία που είναι χειρότερος και από τον Χίτλερ.

Ως epanellinismos.com είμαστε στην διάθεση να συνεργαστούμε με αρμόδιες αρχές, και με τους Έλληνες της Αμερικής για να τιμηρηθεί ο εν λόγω ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ συγγραφέα της ιστοσελίδας bulgarmak.org Picture 1

Picture 2


http://www.epanellinismos.com/images/stories/eidhseis/avgustos_2008/
apokalipsi-tis-taytothtas-toy-bulgarmak.gr.jpg


http://img191.imageshack.us/img191/1862/picture4r.png

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=351&Itemid=1


Ο ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!!!


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Με τίτλο «Διόρθωση Παρακαλώ» ομογενείς της περιοχής Μέρυλαντ, Ουάσιγκτον και Βιρτζίνια, συνέταξαν απαντητικό κείμενο-επιστολή για να σταλεί στη διεύθυνση του ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Άρλιγκτον, στη Βιρτζίνια. Αυτό έγινε ύστερα από ανακοίνωση μαθημάτων του ως άνω προγράμματος, για την περίοδο του Καλοκαιριού, όπου ένα από τα μαθήματα είναι: “Το Εβραϊκό Αλφάβητο: Μητέρα της Ελληνικής και της Ρωμαϊκής Γραφής. Συνοδεύεται από από επεξηγηματική λεζάντα όπου μεταξύ άλλων διδάσκονται: Τί σημαίνει η λέξη “αλφάβητο”. Πώς οι Έλληνες χρησιμοποίησαν την δυτικο-σημητική (φοινικική) γραφή στη γλώσσα τους και από αυτούς πέρασε στους Ρωμαίους και στην Ευρώπη γενικά κ.α.”.

Το κείμενο-διόρθωση της ιστορικής αυτής ανακρίβειας έχει ως εξής:

Η παραπάνω ανακοίνωση δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις. Ασφαλώς ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όπως εκείνος ο καθηγητής στο Γουέσλεΰ Κόλετζ, που δίδασκε ότι ο “Αριστοτέλης λήστεψε τη Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρειας”, παρ’ ότι αυτό το ίδρυμα χτίστηκε μετά το θάνατο του Έλληνα σοφού. Επειδή όμως πρόκειται για εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Βιρτζίνια, και η ιδέα ότι τα “Εβραϊκά είναι η Μητέρα της Ελληνικής και της Ρωμαϊκής Γραφής” είναι τόσο αναληθής, επιστημονικά και ιστορικά, όσο το να πούμε ότι ο ήλιος ανατέλλει στη δύση, πιστεύουμε πως η ακόλουθη αποδεικτική πληροφόρηση θα βοηθήσει τον εκπαιδευτικό που θα διδάξει το μάθημα.

Πρώτα απ’ όλα Εβραίοι και Φοίνικες δεν είναι ο ίδιος λαός, ούτε η γλώσσα τους είναι ίδια, ως εκ τούτου οι δύο λέξεις δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται σαν συνώνυμες. Το λέμε αυτό γιατί στην ανακοίνωση υπάρχει μια τάση σύγχυσης των όρων Δυτικοί Σημίτες, Φοίνικες, Εβραίοι. Δυτικοί Σημίτες ήταν και άλλοι Χαναανίτες με παρόμοιες σφηνοειδείς γραφές όπως: Μωαβίτες, Εδωμίτες, Εμμωνίτες και αργότερα όλοι οι Άραβες. Εν πάση περιπτώσει, οι Φοίνικες ήταν λαός πολυθεϊστικός, ναυτικός και θυσίαζαν στις θεότητές τους όλα τα πρωτογενή, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών τους. Η εβραϊκή γλώσσα ανήκει στην ίδια Χαμιτο-Σημιτική οικογένεια γλωσσών με τα φοινικικά. Δεν είναι όμως ίδια με εκείνη. Τα εβραϊκά ήταν η θρησκευτική γλώσσα των Εβραίων και μερικά γραπτά δείγματά της πάνε πίσω ίσαμε τον 10ο αιώνα π.Χ. Το αρχαιότερο γνωστό γραπτό έργο σε αυτήν, όμως, είναι το αρχαιότερο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης: το Δευτερονόμιο, που χρονολογείται γύρω στο 600-625 π.Χ.

Επίσης, κατά την Νέα Εγκυκλοπαίδεια του Πανεπιστημίου Κολούμπια, ήταν οι Βόρειοι Σημίτες που επηρέασαν τους Εβραίους περισσότερο παρά οι Δυτικοί. Η Ιλιάδα, η Οδύσσεια και η Θεογονία του Ησίοδου είχαν ήδη γραφτεί, τον 9-8ο αιώνα π.Χ. Έτσι το μόνο κοινό μεταξύ εβραϊκής και ελληνικής γλώσσας είναι ότι μοιράζονται μερικά γράμματα του αλφαβήτου τους, όπως π.χ., το Α και το Π, τα οποία κατά μερικούς ιστορικούς και γλωσσολόγους προέρχονται από τα φοινικικά. Όχι από τα εβραϊκά. Σε ό,τι αφορά το ελληνικό αλφάβητο, πρόκειται για τα φωνήεντα και τα σύμφωνα μαζί. Τα 7 φωνήεντα του ελληνικού αλφαβήτου αποτελούν ελληνική επινόηση και όλοι συμφωνούν ως προς αυτό. Το εβραϊκό αλφάβητο έχει 22 σύμφωνα και κανένα φωνήεν. Είναι δε τα φωνήεντα που δίνουν εκφραστική δύναμη και συλλαβική συνοχή στην Ελληνική γλώσσα, όχι τα σύμφωνα. Σε ό,τι αφορά τα 17 σύμφωνα του Ελληνικού αλφαβήτου, οι γνώμες των ειδικών διαφέρουν. Μερκοί λένε ότι τα δανείστηκαν από τους Φοίνικες ενώ άλλοι, όπως ο Σερ Άρθουρ Ήβανς, στο “Scrypta Minoa” ή ο Κόλιν Ρένφριου, στην “Ιστορία της Ανθρωπότητας” της UNESCO, διαφωνούν.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ίσαμε το 1952, η συλλαβική γραφή της Γραμμικής Β“ δεν είχε αποκρυπτογραφηθεί ακόμα, και λόγω της ομοιότητας των συλλαβογραμμάτων της με τα φοινικικά, πιστευόταν ότι είχαν την ίδια προέλευση με αυτά. Εκείνη τη χρονιά όμως, η Γραμμική γραφή Β“ αποκρυπτογραφήθηκε από τον Μίκαελ Βέντρις, και αποδείχτηκε μία πέρα για πέρα ελληνική γραφή. Έτσι τόσο ο ομηρικός κόσμος, για να το πούμε έτσι, όσο και ένα μεγάλο κομμάτι του γνωστού σ“ εμάς κόσμου της Εποχής του Χαλκού, αποδείχτηκαν ξαφνικά ελληνικοί, αρχίζοντας από τη Μινωϊκή Κρήτη, τις Μυκήνες, την Μικρά Ασία, κλπ.

Πινακίδες με την Γραμμική γραφή Β“ βρέθηκαν λίγο-πολύ παντού στην Ελλάδα: Κρήτη, Μυκήνες, Θήβα, Κέα και σε μέρη της Κύπρου χρησιμοποιείτο επιμόνως ίσαμε τους Αλεξανδρινούς χρόνους, τόσο που οι Σελευκίδες χρειάστηκε να την απαγορεύσουν με νόμο, για να εισάγουν το νέο ομηρικό αλφάβητο. Το αρχαιότερο δείγμα της Γραμμικής γραφής Β“ βρέθηκε σ“ ένα βότσαλο, γραμμένο κι από τις δυο μεριές, μέσα σ“ ένα ρέμα κοντά στην Ολυμπία, το 1965. Με τον ραδιενεργό άνθρακα 14 μέτρησε περίπου 1650 π.Χ.

Λόγω του αποικισμού μερών της Παλαιστίνης της Εποχής του Χαλκού από Μυκηναίους, Μινωΐτες και Αιγαιΐτες Έλληνες (Άζωτος, Ασκάλων, Ευρών, Γόμορα, Γάζα, κλπ, είναι ελληνικά ονόματα), μερικοί μελετητές πιστεύουν ότι ήταν αυτοί που εισήγαγαν το αλφάβητο της συλλαβικής Γραμμικής γραφής Β“ στην περιοχή, και ότι οι Φοίνικες πήραν το αλφάβητό τους από αυτούς. Ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι το πήραν οι Φοίνικες, το επεξεργάστηκαν και μετά οι Έλληνες πήραν ξανά τα 17 σύμφωνά τους σαν αντιδάνειο.

Λογικά, γιατί οι Φοίνικες, που σαν λαός δεν άφησαν ούτε ένα βιβλίο, ούτε ένα ποίημα γραμμένο με την περίφημη γραφή τους, να φτιάξουν ένα διαφορετικό αλφάβητο για τους Έλληνες; Στην μυθολογία ο Φοίνικας ήταν γιος του Αγήνορος, που ήταν γιος του Ποσειδώνα και εγγονός του Έπαφου, γιου του Διός και της Ιούς, θυγατέρας του βασιλέως του Άργους, Ινάχου. Οι Έλληνες τους έβλεπαν δηλαδή σαν λαό ελληνικής καταγωγής. Η λέξη φοίνικας είναι ελληνική και σημαίνει πορφύρα, από την ομώνυμη πορφυρή βαφή που χρησιμοποιούσαν οι Φοίνικες για να βάφουν τα περίφημα γνωστά υφαντά τους με αυτό το χρώμα. Αυτή η βαφή έχει να κάμει με τον Ηρακλή και με μία από τις ερωμένες του, από την Φοινίκη, που ενώ έβλεπε το σκύλο της να γλείφεται, αφού έφαγε ένα σαλιγκάρι, παρατηρώντας το πορφυρό χρώμα της μουσούδας του, ζήτησε από τον Ηρακλή νας της φέρει μία εσθήτα με αυτό το χρώμα ή θα τον εγκατέλειπε. Ο Ηρακλής της την πήγε. Με άλλα λόγια δεν ξέρουμε πώς αυτοκαθορίζονταν οι Φοίνικες. Το ίδιο συμβαίνει με τους Αιγύπτιους, τα ονόματα Αίγυπτος, Αιγύπτιος, Νείλος είναι ελληνικά.

Με την ευκαιρία, η έκδοση του 2001 του λεξικού του Αριστείδη Κωνσταντινίδη “Η Οικουμενική Διάσταση της Ελληνικής Γλώσσας”, αποτελούμενο από 1800 σελίδες μεγάλου σχήματος, περιλαμβάνει 135.000 ολόκληρες ελληνικές λέξεις (όχι μισές ελληνικές μισές λατινικές), που η Αγγλική γλώσσα έχει δανειστεί από την ελληνική.

Καθώς βλέπετε, ο διδάκτωρ του μαθήματος για την καταγωγή της Ελληνικής, της Λατινικής και της Εβραϊκής γλώσσας, χρειάζεται να μελετήσει κι άλλο. Σε ό,τι αφορά τα “Ρωμαϊκά”, το Λατινικό αλφάβητο δηλαδή, αυτό έχει βασιστεί στο Χαλκιδικό, από την νήσο Εύβοια, από μία από τις αποικίες της, την λατινική Cumae (Κύμη, 750 π.Χ.) στη Νότιο Ιταλία. Χάριν πολυφωνίας, θα θέλαμε να ακουστεί και η άποψή μας στην διδαχή του μαθήματος.


http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1390


ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

Picture 7


http://web.archive.org/web/20051018030147/www.florina.org/html/2005/
2005_neo_nazi_meeting_gr.html


http://img199.imageshack.us/img199/1949/picture2qwl.png

http://web.archive.org/web/20051018030213/www.florina.org/html/2005/
2005_neo_nazi_meeting_mk.html


http://img194.imageshack.us/img194/7026/picture1dae.png


ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ!!!


Picture 1


http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/
images/acodex_57.jpgΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΡΠΕΤΩΝ


pastedGraphic


http://img191.imageshack.us/img191/3276/picture1ldp.png

http://www.elreloj.com/article.php?id=13798


Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γέννημα-θρέμμα του μητσοτακέικου, εστίας κάθε ανθελληνικής προσπάθειας.


Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γέννημα-θρέμμα του μητσοτακέικου, εστίας κάθε ανθελληνικής προσπάθειας. Είχε μάλιστα δηλώσει ότι θα ψήφιζε τον Επίτιμο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Μη νομίζετε ότι τώρα, που μας παριστάνει τον πατριώτη, σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια. Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, σε συνεννόηση με το (μητσοτακικό) υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη ξεσπάθωσε να περάσει τροπολογία, που θα διευκόλυνε την αναρρίχηση του συζύγου της Ντόρας κ. Ισίδωρου Κούβελου στην προεδρία της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρά τα ρεζιλίκια του κυρίου στο Πεκίνο!

Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν όσοι στηρίζουν το ΛΑΟΣ ως εκφραστή των … εθνικών συμφερόντων!


http://www.aske.gr/cgi-bin/fylla.cgi?f124&7


ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ: ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΑΕΤΟΣ!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 


Στη Βίβλο ο αετός εκφράζει τη θεϊκή δύναμη, την εξουσία και την προστασία, που παρέχει ο Θεός στον αγαπημένο του Εβραϊκό λαό: «Διεμέριζεν ο  Υψιστος έθνη, ως διέσπειρεν υιούς  Αδάμ, έστησεν όρια εθνών κατά αριθμόν αγγέλων Θεού, και εγεννήθη μερίς Κυρίου, λαός αυτού  Ιακώβ, σχοίνισμα κληρονομίας αυτού  Ισραήλ. Αυτάρκησεν αυτόν εν γη ερήμω, εν δίψει καύματος, εν γη ανύδρω· εκύκλωσεν αυτόν και επαίδευσεν αυτόν και διεφύλαξεν αυτόν ως κόρην οφθαλμού, ως αετός σκεπάσαι νοσσιάν αυτού και επί τοις νεοσσοίς αυτού επεπόθησε, διείς τας πτέρυγας αυτού εδέξατο αυτούς και ανέλαβεν αυτούς επί των μεταφρένων αυτού.» («Δευτερονόμιον», λβ΄ 8-11.)

Ο αετός παρουσιάζει κοινά στοιχεία με το λιοντάρι· όπως το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς των ζώων, έτσι και ο αετός στην παραδοσιακή Εβραϊκή τέχνη παρουσιάζεται ως ο βασιλιάς των πουλιών. Μυστικιστικά σύμβολα ζωικών αναπαραστάσεων, κυρίως του αετού, υπάρχουν σε ιερά Εβραϊκά σκεύη, σε καλύμματα βιβλίων της Τορά, σε επτάφωτες κι εννεάφωτες λυχνίες (μενορά και χανουκιγιά) και σε διακοσμήσεις συναγωγών. Εκτός όμως από τον απλό αετό, σε παλαιές ανά τον κόσμο Εβραϊκές συναγωγές και Εβραϊκά μουσεία έχουν βρεθεί και δικέφαλοι αετοί, όπως ο εικονιζόμενος από τη συναγωγή του Χόντοροβ, που ανακαινίστηκε πρόσφατα με την αρωγή του Εβραϊκού Μουσείου Διασποράς του Τελ Αβίβ.


Picture 2

Στην πινακίδα αναγράφεται σε Εβραϊκή γραφή το όνομα «Γιαχβέ».


Ο δικέφαλος αετός στην Εβραϊκή παράδοση συμβολίζει την μάχη μεταξύ του Εβραϊκού Θεού και του (επίσης Εβραϊκού) Σατανά. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο δικέφαλος αετός απεικονίζεται με μια κορώνα επάνω κι ανάμεσα από τα δύο κεφάλια, η οποία δεν συμβολίζει κάποια επίγεια βασιλεία αλλά την επουράνια βασιλεία του Γιαχβέ.

Τα γράμματα της πινακίδας εμπρός από τον εικονιζόμενο δικέφαλο αετό της συναγωγής αποτελούν την τετραγράμματη Εβραϊκή γραφή του ονόματος του Θεού, Γιαχβέ. Το όνομά του ο Γιαχβέ το αποκάλυψε ο ίδιος στον περιούσιο λαό του μέσω του Μωυσή:  «Και είπε Μωυσής προς τον Θεόν· Ιδού εγώ εξελεύσομαι προς τους υιούς  Ισραήλ, και ερώ προς αυτούς· ο Θεός των πατέρων ημών απέσταλκέ με προς υμάς. ερωτήσουσί με· τι όνομα αυτώ; τι ερώ προς αυτούς; Kαί είπεν ο Θεός προς Μωυσήν λέγων· είμαι ο Γιαχβέ. και είπεν· ούτως ερείς τοις υιοίς  Ισραήλ.» («Έξοδος», γ  13-14.)


Δικέφαλος αετός: καμμία σχέση με την Ελληνική παράδοση

Ελληνορθόδοξοι απολογητές, στην προσπάθειά τους να «αποδείξουν» την δήθεν συνέχεια κι ομαλή μετάβασή μας στο Χριστιανισμό, υποστηρίζουν, ότι ο δικέφαλος αετός αποτελεί αρχαίο Ελληνικό σύμβολο κι απεικονίζει τους δύο αετούς του Διος, οι οποίοι σύμφωνα με τη Μυθολογία πέταξαν ο ένας προς Ανατολάς κι ο άλλος προς Δυσμάς και συναντήθηκαν επάνω από τους Δελφούς. Σε αυτή την περίπτωση όμως έχουμε δύο αετούς κι όχι έναν δικέφαλο· εξ άλλου ουδεμία αρχαία Ελληνική παράσταση έχει ανευρεθεί, που να απεικονίζει δικέφαλο αετό. Ο δικέφαλος αετός αποτελεί ένα καθαρά Ανατολικό σύμβολο, το οποίο υιοθετήθηκε από τους Εβραίους κι αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της παράδοσής τους.Picture 1


Η υιοθέτηση του δικεφάλου στο Βυζάντιο

Ο δικέφαλος αετός σε κίτρινο «φόντο» καθιερώθηκε στην βυζαντινή σημαία από τον -μη Έλληνα- αυτοκράτορα Ισαάκ Κομνηνό (1.057-1.059), ο οποίος ήθελε να κυβερνήσει «υπό την ηθική του προστασία». Το ίδιο ακριβώς έμβλημα χρησιμοποίησε και το Πατριαρχείο (προσθέτοντάς του μία ποιμαντορική ράβδο στο αριστερό πόδι κι ένα αυτοκρατορικό σκήπτρο στο δεξί) κι ο -επίσης μη Έλλην- Θεόδωρος Α΄ Λάσκαρις (1.204-1.222) στο Δεσποτάτο της Νικαίας. (Βλ. «Ούτε ένας Έλληνας βυζαντινός αυτοκράτορας!».)   Αργότερα προστέθηκε μία ρομφαία στο δεξί πόδι και μία υδρόγειος με σταυρό στο αριστερό, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν οι πτέρυγες, άνοιξαν τα ράμφη, με τη γλώσσα να κρέμεται, σημάδι απειλητικότητας. Η σημαία αυτή διατηρήθηκε μέχρι το 1.261, οπότε προστέθηκε και μία κορώνα επάνω από τα δύο κεφάλια.

Οι Εβραίοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το δικέφαλο αετό ως συνέχεια της παράδοσής τους, αλλά και προκειμένου να δείξουν τη στενή σχέση των δύο θρησκειών, Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Το σχετικά πρόσφατα ιδρυθέν Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος στην Αθήνα έχει ως έμβλημα το δικέφαλο αετό. Η Εκκλησία, πιστή επίσης στην Εβραϊκή της παράδοση, χρησιμοποιεί το ίδιο έμβλημα κι έχει γεμίσει τους χριστιανικούς ναούς κι όλα τα ναΐδρια της Ελλάδας με κίτρινες σημαίες με δικέφαλους αετούς. Η Αθωνική Πολιτεία χρησιμοποιεί επίσης το δικέφαλο αετό ως έμβλημα αλλά και διάφοροι φορείς του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, όπως το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σωματεία, ενώσεις, αθλητικοί σύλλογοι (Α.Ε.Κ. = Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης, Π.Α.Ο.Κ. = Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών κ.ά.) κ.λπ., οι οποίοι θεωρούν, ότι ο δικέφαλος αετός αποτελεί κομμάτι της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.


Οι βυζαντινιστές συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τον περαιτέρω αποπροσανατολισμό των Ελλήνων κι έτσι δεν δίστασαν να τοποθετήσουν το αλλότριο αυτό σύμβολο ακόμη κι επάνω από τον Παρθενώνα στο εξώφυλλο του περιοδικού «Ορθόδοξα Αστυνομικά Μηνύματα» (βλ. παραπάνω εικόνα), το οποίο επισήμως διανέμεται σε όλους τους αστυνομικούς.

Ίων Δημόφιλος


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Οι  Εβραίοι είναι ένας λαός, ο οποίος εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στο προσκήνιο της Ιστορίας, χωρίς να έχει να επιδείξει αξιόλογα πολιτιστικά επιτεύγματα. Λογικό είναι λοιπόν, να έχουν λάβει πλήθος στοιχείων από άλλους προγενέστερους πολιτισμένους λαούς.Ο δικέφαλος αετός στους Χεταίους.

(1.800 π.Χ., αποτύπωμα σφραγίδας, Μουσείο Μπογάζκιοϊ.)

Picture 2


Η πολιτικοθρησκευτική Βυζαντινή Εξουσία δια του Χριστιανισμού  έθεσε υπό διωγμόν ο,τιδήποτε Ελληνικό και υιοθέτησε ο,τιδήποτε Εβραϊκό. Εβραϊκή είναι η Χριστιανική Αρχιτεκτονική (στοιχεία της οποίας μπορεί να είχαν δανεισθεί πρωτύτερα οι Εβραίοι από την Ανατολή, βλ. «Η Θαμμένη Ελλάδα»),   Εβραϊκή είναι η Βυζαντινή Μουσική (στοιχεία της οποίας μπορεί να είχαν δανεισθεί οι Εβραίοι πρωτύτερα από την Ανατολή ή και από τους Έλληνες, βλ. «Βυζαντινή Μουσική: Η αυθεντική συνέχεια της Εβραϊκής»),  Εβραϊκές είναι οι χριστιανικές εορτές Χριστούγεννα-Χανουκά, Πάσχα-Πεσάχ, (βλ. «Εβραϊκό Πεσάχ - Χριστιανικό Πάσχα»),   Πεντηκοστή-Σαβουώτ (άσχετα αν ορισμένες από αυτές έχουν δανεισθεί από αλλού παλαιότερα λατρευτικά στοιχεία) κ.λπ.


Picture 1

Ο δικέφαλος αετός υπήρχε και στη νεολιθική Κίνα (από το βιβλίο «Sculpture of Prehistoric China», Χονγκ-Κονγκ.)


Αν κάποιος λαός είχε χρησιμοποιήσει κάτι στο παρελθόν, το οποίο το υιοθέτησε το Βυζάντιο, αυτό δεν σημαίνει ότι το Βυζάντιο είναι συνεχιστής της παράδοσης αυτού του λαού. Ο,τι πήραν οι Βυζαντινοί, από τους Εβραίους το πήραν, άσχετα από ποιόν το είχαν πάρει πρωτύτερα οι Εβραίοι. Αν οι Εβραίοι είχαν για παραδοσιακό σύμβολο έναν τρικέφαλο αετό, τον οποίο είχαν πάρει από τους Εσκιμώους για παράδειγμα, τρικέφαλος αετός θα ήταν το σύμβολο του Βυζαντίου.


http://www.arxaiaithomi.gr/?p=2683


ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ: ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΙΑΟΥΛΕΙΩΝ, ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!


Picture 1

Picture 2


http://www.schizas.com/site3/component/option,com_content/
Itemid,58/id,318/lang,el/task,view/ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!


Πώς οι Αλβανοί προστάτευσαν τους Εβραίους

Του ΤΑΚΗ ΜΙΧΑ

Είναι ασφαλώς δύσκολο να βρει κάποιος ένα καλό «story» από τα Βαλκάνια τα τελευταία έτη. Ολες οι ειδήσεις συνήθως αφορούν βία, εθνικισμό, θρησκευτικό παροξυσμό, οργανωμένο έγκλημα και φυσικά, πάνω απ' όλα, διαφθορά.

Ο Αϊνστάιν κατέφυγε το 1935 στο Δυρράχιο με αλβανικό διαβατήριο και μετά από παραμονή λίγων ημερών συνέχισε το ταξίδι του προς την Αμερική.

Ομως τις τελευταίες μέρες γνωρίζει το φως της δημοσιότητας μια σχεδόν άγνωστη στη διεθνή κοινή γνώμη ιστορία, που δίνει κάποια ελπίδα ότι τα Βαλκάνια δεν είναι πάντοτε τόσο «σκοτεινά» όσο τα περιγράφει η διεθνής ιστοριογραφία.

Πρόκειται για την ιστορία των Εβραίων στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Την άγνωστη αυτή ιστορία φέρνει στην επικαιρότητα το ντοκιμαντέρ «Διάσωση» του Αλβανού σκηνοθέτη Νταρντάν Ισλάμι, που είχε πρεμιέρα στα Τίρανα τον τελευταίο μήνα. Το ντοκιμαντέρ αφορά την εκπληκτική ιστορία τού πώς οι γείτονές μας κατάφεραν να διασώσουν από το Ολοκαύτωμα χιλιάδες Εβραίους, με αποτέλεσμα η Αλβανία, σε αντίθεση με την Ελλάδα και άλλες χώρες, να έχει μετά το τέλος του πολέμου περισσότερους Εβραίους απ' ό,τι είχε πριν από την έναρξή του!

Μέχρι τώρα η ιστορία αυτή ήταν επτασφράγιστο μυστικό, κλειδαμπαρωμένο στα μυστικά αρχεία του κομμουνιστικού καθεστώτος του Εμβέρ Χότζα.

Πριν από τον πόλεμο ζούσαν στην Αλβανία περίπου 200 Εβραίοι, όμως ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 2.000, καθώς οι Γερμανοί άρχισαν να εφαρμόζουν σταδιακά την πολιτική τής καταπίεσης αρχικά και μαζικής εξόντωσης αργότερα των Εβραίων στην Ευρώπη. Το 1935 ο βασιλιάς της χώρας Ζογκ έδωσε εντολή να αρχίσουν να δίνονται αλβανικά διαβατήρια σε όσους Εβραίους ήθελαν να εγκατασταθούν στην Αλβανία. Ο λόγος για τον οποίο ο Ζογκ έδινε τη δυνατότητα της εγκατάστασης των Εβραίων στην Αλβανία ήταν ο ίδιος για τον οποίο ο σουλτάνος Βαγιαζήτ προσκάλεσε τους διωκόμενους από τη Χριστιανική Εκκλησία Εβραίους της Ισπανίας να εγκατασταθούν τα τέλη του 15ου αιώνα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα τμήματα της αυτοκρατορίας. Πίστευε ότι η εγκατάσταση αυτής της δραστήριας και επιχειρηματικής φυλής θα βοηθούσε την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Ενας από αυτούς που ωφελήθηκαν από την αλβανική φιλοξενία ήταν και ο πατέρας της σύγχρονης Φυσικής, Αλμπερτ Αϊνστάιν. Το 1935 κατέφυγε με αλβανικό διαβατήριο στο Δυρράχιο της Αλβανίας, όπου τον φιλοξένησε για τρεις ημέρες η βασιλική οικογένεια. Μετά συνέχισε το ταξίδι του, που τον έφερε τελικά στην Αμερική.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου η Αλβανία και το Κόσοβο ήταν αρχικά υπό ιταλική κατοχή. Η κυβέρνηση της Αλβανίας χρησιμοποιώντας μια συμφωνία που είχε κάνει με τους Ιταλούς αρνήθηκε να δώσει τις λίστες των Εβραίων στους Γερμανούς που ανέλαβαν τη διοίκηση μετά την παράδοση των Ιταλών το 1943.

Πολλοί Εβραίοι αρχικά έμεναν στα σπίτια Αλβανών που τους προσέφεραν φιλοξενία και προστασία. Ομως όταν αργότερα μεγάλωσε ο κίνδυνος οι περισσότεροι Εβραίοι διέφυγαν με τη βοήθεια των τοπικών Αρχών στην ύπαιθρο και στις απομακρυσμένες βουνοκορφές, όπου προσποιούντο ότι ήσαν βοσκοί. Ο τοπικός αλβανικός πληθυσμός τούς έφερνε τροφή και ρούχα. Επίσης σε πολλούς Εβραίους οι Αρχές εξέδωσαν ψεύτικες ταυτότητες με αλβανικά ονόματα έτσι ώστε να μπορούν να κρύβουν την καταγωγή τους από τους Ιταλούς.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο πολιτισμικός κώδικας της «μπέσας», που υποχρεώνει, μεταξύ άλλων, τον νοικοκύρη να προστατεύει με κάθε θυσία τον φιλοξενούμενό του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συμπεριφορά των Αλβανών έναντι των Εβραίων.

«Ο Αλβανός θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να παραδώσει τον Εβραίο που έκρυβε στις αρχές», δηλώνει ο Ισλάμι στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Balkan Insight.

Μια κλασική ιστορία όπως τη διηγείται μια Εβραία, η οποία σήμερα ζει στο Ισραήλ, είναι η ακόλουθη:

«Φτάσαμε στην Αλβανία με ψεύτικα διαβατήρια. Στα σύνορα το κατάλαβαν αμέσως αλλά μας άφησαν να περάσουμε. Ο πατέρας μου νοίκιασε ένα άλογο και έβαλε εμάς τα μικρά από πίσω. Υστερα από πολύ ταξίδι φτάσαμε σε ένα χωριό τελείως χαμένοι. Εκεί νοικιάσαμε ένα παλιό σπίτι. Μια νύχτα ακούσαμε ένα χτύπημα. Φοβηθήκαμε ότι ήσαν οι Γερμανοί και ότι ήρθαν να μας σκοτώσουν. Αλλά όταν ανοίξαμε την πόρτα είδαμε έναν γέρο χωρικό σε ένα γαϊδουράκι. Αφησε μπροστά στην πόρτα μας ένα σακί αλεύρι και έφυγε χωρίς να πει λέξη. Αυτό το αλεύρι μάς έσωσε τη ζωή. Ανάλογα περιστατικά συνέβαιναν καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην Αλβανία».

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη υπάρχει και ένα γενικότερο δίδαγμα πίσω απ' όλα αυτά: «Αν κάθε χώρα είχε κάνει αυτό που έκανε η Αλβανία για να σώσει τους Εβραίους της», υποστηρίζει, «το Ολοκαύτωμα ίσως να μην είχε συμβεί».

Υπερβολικό ίσως το συμπέρασμα, όμως ασφαλώς είναι καλύτερο να αισθάνεται κάποιος υπερήφανος για τέτοιες ιστορίες παρά για τις «ηρωικές σφαγές» που έκαναν οι συμπατριώτες στο πέρασμα της Ιστορίας. *


http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=45290


ΧΙΛΑΡΙ ΡΟΝΤΑΜ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΜΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ!!!


Εγκώμια Χ. Κλίντον για τους ομοφυλόφιλους


2 Ιουνίου 2009.

Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών,  Χίλαρι Κλίντον έπλεξε σήμερα το εγκώμιο στους ομοφυλοφίλους για την μάχη που αναγκάσθηκαν να δώσουν «με θάρρος και αποφασιστικότητα» προκειμένου να τους αναγνωρισθούν τα δικαιώματά τους.... 
 
«Στο ΥΠΕΞ και σε όλην τη δημόσια διοίκηση, αναγνωρίζουμε εξίσου τους εργαζόμενους, είτε πρόκειται για λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικολύς και τρανσέξουαλ», τονίζει η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε ανακοινωθέν της για την έναρξη του μήνα της Gay Pride (Περηφάνειας των Ομοφυλοφίλων) στις ΗΠΑ.

«Με τις οικογένειές τους, αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μεγάλες θυσίες για να υπηρετήσουν τη χώρα μας», προσθέτει.

Όπως τονίζει η Κλίντον, «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που επί 40 χρόνια επιδεικνύουν και να τους προσφέρω την υποστήριξή μου για τον αγώνα που θα απομένει να φέρουν εις πέρας».

Υπογραμμίζοντας πως οι ομοφυλόφιλοι διώκονται σε πολλές άλλες χώρες, η Κλίντον δεσμεύεται πως «θα υπεραμυνθεί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που περιλαμβάνουν την απαγόρευση της βίας και των διακρίσεων βάσει της σεξουαλικής κλίσης, ή ταυτότητας του ατόμου»...


http://www.935radio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=19131&I
temid=88&PHPSESSID=fec745b7afda80f9d8c39d066215d3e2ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΛΑ.Ο.Σ.: Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ!!!


Picture 1

Picture 2


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/06/05/%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%
bd-%ce%bf-%ce%b3-%ce%ba%ce%b1%cf%81%
ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%83-%cf%85%c
f%80%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b5ce%b2%ce%b7-%cf%84/http://www.youtube.com/watch?v=sETw82LqEnM


ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!


04/06/2006

Κατάπληξη για τη στάση του Χριστόδουλου Ευλόγησε το τουρκικό φέσι!

Η Εκκλησία υπερψήφισε την αύξηση του κεφαλαίου για την... τόνωση της τουρκικής οικονομίας! 

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Εκκλησία της Ελλάδος, που σε κάθε περίσταση και με κάθε τρόπο δεν κρύβει την απέχθειά της προς την Τουρκία και το μουσουλμανικό τόξο, σε σημείο μάλιστα που πολλές φορές να έχει κατηγορηθεί ότι… επιδιώκει να ασκήσει εξωτερική πολιτική στα ελληνοτουρκικά γιατί έχει προκαλέσει διπλωματικά επεισόδια με τις δηλώσεις προβεβλημένων ιεραρχών, αλλά και του ίδιου του Αρχιεπισκόπου, ψήφισε υπέρ της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εθνικής, προκειμένου να εξαγοράσει την τουρκική τράπεζα!

Συγκεκριμένα στη Γενική Συνέλευση της Εθνικής η Εκκλησία της Ελλάδος, που εκπροσωπείτο από τον Κ. Πυλαρινό, που είναι και μέλος του ΔΣ της τράπεζας, όχι μόνο υπερψήφισε, αλλά και στήριξε αποφασιστικά την αύξηση του Μ.Κ. της, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι πόροι για την εξαγορά της τουρκικής Finansbank. Και βέβαια τα χρήματα αυτά η τουρκική κυβέρνηση δεν θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει… φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά για να ενισχύσει την επεκτατική πολιτική κατά της χώρας μας.

Και όμως την αύξηση αυτή που θα πάει όλη στα ταμεία της Τουρκίας την ενέκρινε και την ψήφισε η Εκκλησία. Τόσο διά του εκπροσώπου της κ. Πυλαρινού όσο και διά του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, Θεόκλητου, που πήρε μέρος στη Γενική Συνέλευση ως εκπρόσωπος των κληροδοτημάτων της Μητρόπολής του, που κατέχουν σημαντικά «πακέτα» μετοχών της Εθνικής.

Με απορία και δέος οι πιστοί προσπαθούν να εξηγήσουν τη στάση αυτή της Εκκλησίας. Που από τη μία τους… ξεσηκώνει κατά των Τούρκων και από την άλλη δίνει «οικονομικές ανάσες» στην Άγκυρα! Και δικαιολογημένα διερωτώνται: Πώς είναι δυνατόν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος να καταφέρεται με πύρινους λόγους κατά των Τούρκων από άμβωνος ή να δακρύζει για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Ωραία Πύλη της Μητρόπολης, και παράλληλα να ενισχύει οικονομικά εκείνους που ο ίδιος ονομάζει «σφαγείς του Ελληνισμού»;

Ακόμα θυμάται ο κόσμος πως για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα στις ευαίσθητες περιοχές της Θράκης ο Αρχιεπίσκοπος καθιέρωσε ειδικό επίδομα που δίνει η Εκκλησία στις οικογένειες Χριστιανών που αποκτούν τρίτο παιδί. Από την ευεργητική αυτή παροχή της Εκκλησίας ο ίδιος ο Χριστόδουλος έχει αποκλείσει τις οικογένειες των μουσουλμάνων. Τώρα γιατί άλλαξε και «στηρίζει» με την ψήφο της Εκκλησίας την υπό κατάρρευση τουρκική οικονομία;

Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να προβάλλει «βέτο», να προσπαθήσει να σταματήσει την αύξηση του Μ.Κ., να ξεσηκώσει τον κόσμο ενάντια στην αγορά της τουρκικής τράπεζας. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Η Εκκλησία ενάντια στις αρχές και τις διακηρύξεις της βρέθηκε να στηρίζει το τουρκικό φέσι της Εθνικής. Και να συμπλέει με εκείνους που θέλουν να γίνουν το… δεκανίκι της τουρκικής οικονομίας! Γιατί άραγε;

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Εκκλησία στήριξε την αύξηση του Μ.Κ. για να μη συρρικνωθεί το ποσοστό της στην τράπεζα. Αυτή όμως είναι φθηνή δικαιολογία. Γιατί αν ήθελαν θα «μπλόκαραν» όλη την προσπάθεια για αύξηση του Μ.Κ. και θα ξεσήκωναν τον κόσμο μέχρι να τη ματαιώσει. Άρα δεν ήταν αυτοί οι λόγοι που στήριξε η Εκκλησία την αύξηση. Άλλοι ήταν. Θα μας τους αποκαλύψει, άραγε, ποτέ ο Αρχιεπίσκοπος; Ή θα αφήσει εμάς με την απορία και την Εκκλησία με το στίγμα ότι άλλα λέει και άλλα κάνει; Ίδωμεν…


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=8564&colid=37&catid=33&dt=2006-06-04


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΓΙΑΧΒΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ!!!


Horse_Woman_Khajuraho

http://www.answers.com/topic/horse-woman-khajuraho-jpg


Picture 1

http://www.donshewey.com/2000_zine/images/breedi9.gif

http://www.donshewey.com/2000_zine/breeding.html


Picture 2

Picture 2

http://faculty.sxu.edu/mdr1/khajuraho/part_two.htm


ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Picture 3

Picture 1


http://img514.imageshack.us/img514/240/picture2uuw.png

http://www.iathiein.gr/print.php?id=1237822679&archive=


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΡΟΝΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ!!!

Picture 2


http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2006/03/13/58_h.jpg


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΙΡΑΜ!!!


Χιράμ-αβίβ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τμήμα μιας σειράς άρθρων σχετικών με τον Ελευθεροτεκτονισμό


Ο εβραϊκός όρος Αβίφ, Αβίβ ή Αβί σε συνδυασμό με το όνομα Χιράμ (Χουράμ) εμφανίζεται στην Παλαιά Διαθήκη. Οι Εβδομήκοντα μεταφραστές απέδωσαν τη φράση αυτή στα ελληνικά κατά γράμμα ως «ὁ πατὴρ αὐτοῦ» ενώ άλλες μεταφράσεις με βάση το εβραϊκό κείμενο[1] τη διατήρησαν ως τίτλο, δηλαδή ως συνθετικό με το Αβίφ ή Αβί [2].

Το ζήτημα αφορά τον Χιράμ ο οποίος αποστάλθηκε από τον Τύριο βασιλιά Χιράμ (Χειράμ ή Χουράμ) για να επιβλέψει τις μεταλλουργικές εργασίες κατά την κατασκευή του Ναού της Ιερουσαλήμ. Καθώς υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ του ελληνικού κειμένου της Μετάφρασης των Εβδομήκοντα και του εβραϊκού κειμένου των εδαφίων 1 Βασιλέων/3 Βασιλειών 7:13, 14, μερικές μεταφράσεις τα αποδίδουν ως εξής:

Η Μετάφραση των Εβδομήκοντα αναφέρει:

«Και ἀπέστειλεν ὁ βασιλεὺς Σαλωμὼν καὶ ἔλαβε τὸν Χιρὰμ ἐκ Τύρου, υἱὸν γυναικὸς χήρας, καὶ οὗτος ἀπὸ τῆς φυλῆς τῆς Νεφθαλίμ, καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ ἀνὴρ Τύριος, τέκτων χαλκοῦ καὶ πεπληρωμένος τῆς τέχνης καὶ συνέσεως καὶ ἐπιγνώσεως τοῦ ποιεῖν πᾶν ἔργον ἐν χαλκῷ· καὶ εἰσηνέχθη πρὸς τὸν βασιλέα Σαλωμὼν καὶ ἐποίησε πάντα τὰ ἔργα».

Η Νέα Μετάφραση της Ιουδαϊκής Εκδοτικής Εταιρίας της Αμερικής τα αποδίδει ως εξής, με βάση το Μασοριτικό Κείμενο:

«Ο Βασιλιάς Σολομών έστειλε για τον Χιράμ και τον έφερε από την Τύρο. Αυτός ήταν ο γιος μιας χήρας από τη φυλή του Νεφθαλί, και ο πατέρας του ήταν Τύριος, χαλκουργός. Αυτός ήταν προικισμένος με επιδεξιότητα, ευφυία, και ταλέντο στην εκτέλεση κάθε έργου με χαλκό. Αυτός ήρθε στον Βασιλιά Σολομώντα και εκτέλεσε όλη την εργασία του».

Η Αγία Γραφή, Μετάφραση από τα Πρωτότυπα Κείμενα τα αποδίδει:

«Ο βασιλιάς Σολομών έστειλε κι έφερε από την Τύρο έναν τεχνίτη, το Χιράμ, γιο μιας χήρας από τη φυλή Νεφθαλί. Ο πατέρας του ήταν Τύριος, χαλκουργός. Ο ίδιος είχε ιδιαίτερες ικανότητες και αντίληψη και ήξερε να κάνει κατασκευές από χαλκό. Ήρθε, λοιπόν, στο βασιλιά Σολομώντα και του έκανε όλες τις σχετικές εργασίες».

Η Μετάφραση Νέου Κόσμου τα αποδίδει ως εξής:

«Και ο Βασιλιάς Σολομών έστειλε και έφεραν από την Τύρο τον Χιράμ. Αυτός ήταν ο γιος μιας χήρας γυναίκας από τη φυλή του Νεφθαλί και ο πατέρας του ήταν Τύριος, χαλκουργός· και ήταν γεμάτος από τη σοφία και την κατανόηση και τη γνώση που απαιτούνταν για την εκτέλεση κάθε είδους εργασίας με χαλκό. Ήρθε, λοιπόν, στον Βασιλιά Σολομώντα και άρχισε να κάνει όλη την εργασία του».

Είναι προφανές με βάση το εβραϊκό κείμενο ότι ο Χιράμ είχε δεχτεί ειδική εκπαίδευση στη μεταλλουργία και ειδικότερα στην χαλκουργία από τον πατέρα του, για τον οποίο γίνεται μια σύντομη αναφορά. Οι ικανότητες του τεχνίτη Χιράμ ήταν τόσο υψηλού επιπέδου ώστε τον απέστειλε ο Τύριος βασιλιάς Χιράμ στον βασιλιά του Ισραήλ Σολομώντα, με τον οποίο είχε αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.

Στα εδάφια 2 Χρονικών 2:13, 14 αναφέρεται ότι η μητέρα του τεχνίτη Χιράμ ήταν «από τους απογόνους του Δαν» ενώ η αφήγηση του 1ο Βασιλέων αναφέρει ότι ήταν «από τη φυλή του Νεφθαλί». Αυτή η φαινομενική διαφορά μπορεί να κατανοηθεί αν λάβουμε υπόψη, όπως προτείνουν κάποιοι λόγιοι, ότι η γυναίκα είχε γεννηθεί στη φυλή Δαν, είχε γίνει χήρα από τον πρώτο σύζυγό της που ανήκε στη φυλή Νεφθαλί και κατόπιν παντρεύτηκε ξανά με έναν Τύριο.

Ο βασιλιάς της Τύρου προφανώς αναφερόταν σε αυτόν τον τεχνίτη ως «Χιράμ-αβί» στη ΜΝΚ («Huram Abif», Μεταφρ. Λουθήρου), το οποίο προφανώς αποτελούσε τίτλο, που σημαίνει κατά γράμμα «Χιράμ ο Πατέρας Μου». Αντί του τίτλου οι Ο' μετέφρασαν τον όρο αυτόν ως «Χιρὰμ τὸν πατέρα μου». (2 Χρονικών 2:13) Με αυτή την προσωνυμία ο βασιλιάς δεν εννοούσε ότι ο Χιράμ ήταν ο πραγματικός του πατέρας αλλά, πιθανώς, ότι ήταν ο «σύμβουλος» του βασιλιά ή ο «αρχιτεχνίτης» του. Παρόμοια, η έκφραση «Χιράμ-αβίβ» στη ΜΝΚ («Χιρὰμ», Ο', «Huram Abif», Μεταφρ. Λουθήρου), η οποία σημαίνει κατά γράμμα «Χιράμ ο Πατέρας Του», φαίνεται ότι σημαίνει 'ο Χιράμ είναι ο αρχιτεχνίτης του [δηλ. του βασιλιά]'. (2 Χρονικών 4:16)


http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BC-%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B2


ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ


Η Οικονομική δύναμη της αυτοκρατορίας, ο σόλιδος, ως διεθνές νόμισμα συναλλαγών έφτασε σε μέρη πολύ μακρινά από την Κωνσταντινούπολη. Μέσω των εμπορικών δρόμων θησαυριζόταν στην Σκανδιναβία όπως και σε όλες τις ηγεμονίες της άναρχης δυτικής Ευρώπης που για αιώνες ξέπεσε στο σκοτάδι μετά την Ρωμαϊκή κυριαρχία αλλά και στη βόρεια Αφρική και σε όλη την εγγύς Ανατολή. Μια πτυχή που είναι ελάχιστα γνωστή είναι η αλλεπάλληλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν με την αποστολή πρεσβειών μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και της Κινεζικής αυτοκρατορίας. Για την επιτυχή Βυζαντινο-Κινεζική επικοινωνία εύγλωττη μαρτυρία αποτελούν οι σόλιδοι που βρέθηκαν στην Κίνα τις τελευταίες δεκαετίες.

Το γεγονός ότι τα Βυζαντινά νομίσματα έρχονται δεύτερα στον αριθμό, μετά τα Σασσανιδικά, μεταξύ των ξένων νομισμάτων αποδεικνύει ως ένα βαθμό τη σπουδαιότητα της εμπορικής σχέσης της Κωνσταντινούπολης με την Κίνα. Μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί 32 νομίσματα και απομιμήσεις Βυζαντινής έμπνευσης. Εδαφικά τα νομίσματα βρέθηκαν αποκλειστικά στην βόρεια Κίνα στις επαρχίες Xinjiang, Iner Mongolia, Ningxia, Ganςu, Σhenxi, Hebei ενώ κανένα δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στην νότια Κίνα κάτω από τον ποταμό Yangtze, όλα δε χρονολογικά ανήκουν στην περίοδο από τον Θεοδόσιο ΙΙ (408-450) έως και τον Κωνσταντίνο Ε' (741-775), δηλαδή από το πρώτο μισό του 5ου αιώνα ως το δεύτερο μισό του 8ου αιώνα. Τα περισσότερα από αυτά κυκλοφορούσαν και θάφτηκαν την ίδια περίοδο. Οι παρατηρήσεις αυτές έρχονται σε συμφωνία με τις ανταλλαγές ανάμεσα στην κεντρική Ασία και την Κίνα από τη μια μεριά και την Δύση από την άλλη. Η ροή των νομισμάτων θα πρέπει να έγινε από τον μεσαίο δρόμο του Μεταξιού μέσω Περσίας λαμβάνοντας υπόψη την σημασία αυτής της διαδρομής στο εμπόριο. Έτσι φαίνεται πως τα βυζαντινά νομίσματα προωθούνταν κυρίως μέσω Περσών και Σογδιανών εμπόρων.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς τα νομίσματα της Κωνσταντινούπολης άρχισαν να εισρέουν στην Κίνα, τα Κινεζικά χρονικά μας πληροφορούν πως στις αρχές της δυναστείας των βόρειων Zhou (557-580 μ.Χ.) κυκλοφορούσαν χρυσά και αργυρά νομίσματα που ήταν ανεκτά από την τοπική κυβέρνηση. Έχει εξακριβωθεί πως τα χρυσά ήταν Βυζαντινά και τα αργυρά Σασσανιδικά. Υπάρχει το ερώτημα της πλήρους απουσίας, ως σήμερα, νομισμάτων στη νότια Κίνα, πιθανώς όμως επειδή το εμπόριο στα νότια ήταν στα χέρια Μαλαίων και Ινδονήσιων η ροή μπορούσε να παραμείνει μόνο στο βορά. Εκτός αυτού η κυκλοφορία των σόλιδων παρέμενε μεταξύ των πλούσιων και των αριστοκρατών των κρατιδίων του δρόμου του Μεταξιού όπως και των βασιλείων της βόρειας Κίνας δεδομένου πως των Βυζαντινών στέλνονταν μέσω του χερσαίου δρόμου και οι επαφές γίνονταν στο επίπεδο των υψηλών αξιωματούχων κατά μήκος της διαδρομής.


http://www.coinsmania.gr/cm/ancient/byzantine/byzant1.htm


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΔΙΑ - ΤΑ - ΓΗ


Picture 2

Picture 3

Picture 5


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS50/
W00056290.jpg
Picture 2

Picture 3


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS50/
W00056363.jpg
Picture 2

Picture 3


http://img188.imageshack.us/img188/4830/picture4q.png

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS50/
N00137025.jpgΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΣΜΟ!!!


1. Νεόφυτος

Στον βαθμό του Νεοφύτου, το επίκεντρο της μελέτης είναι η φύση και τα μυστήριά της. Γραμμές Lay, ενεργητικά σημεία, Ιεροί τόποι, Ιερή Γεωμετρία, Τριγωνισμοί, θεωρία της Γαίας κλπ, όπως και η εντρύφηση σε θέματα στοιχείων - στοιχειακών (Νάνοι - Καλλικάντζαροι, Νηριήδες - Νεράιδες, Αερικά - Συλφίδες και τέλος Δράκοι - Πύρινα ερπετά), είναι ένα μέρος που εμπεριέχεται στην ύλη του πρώτου βαθμού. Φυσικά μεγάλο μέρος αναφέρεται στις φυσικές επιστήμες και σε θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος. 


http://img515.imageshack.us/img515/2040/picture2ina.png

http://amra.gr/init_sys.html


Ο ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΙΝΑΣ.


Picture 4


Ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας Κίνας ιδρύθηκε το 1956 με την πρωτοβουλία της κα. Μπεάτα Κιτσικι και του κ. Δημήτριου Παπασπύρου, Μέλος και Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και ο οποίος ήταν ο πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου. Ο Σύνδεσμος Ελλάδας Κίνας είναι αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός σύνδεσμος. 

Ανάμεσα στα Μέλη του συναντά κανείς και τον κ. Κάρολο Παπούλια, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας που υπήρξε και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.


http://img197.imageshack.us/img197/2823/picture3bbn.png

http://www.greece-china.gr/history.html


Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Φιλικό τόπι με την Αλβανία

Της ΛΕΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ

Στοιχείο σημαντικό για καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, επ' ωφελεία της οικονομίας και των δύο γειτονικών χωρών, επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου υποδέχθηκε και είχε ευρύτατες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Αλβανίας, Μπαμίρ Τόπι.

Ο κ. Παπούλιας σημείωσε πως τα εμβάσματα των Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα ανέρχονται περίπου στο 11% του αλβανικού ΑΕΠ.

Ο Αλβανός πρόεδρος, ο οποίος πραγματοποιεί εδώ διήμερη επίσημη επίσκεψη, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει να αναβαθμιστεί το επίπεδο της εκπαίδευσης των αλβανοπαίδων στη μητρική τους γλώσσα (προβάλλοντας ως θετικό παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση το υπ' αριθμόν 112 σχολείο εδώ στην Ελλάδα).


http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=27.11.2007,id=76236728


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΥΠΕΡ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Ιερείς καταγγέλλουν εργασιακό Μεσαίωνα

Με ανοιχτή επιστολή κατηγορούν ενορίτες τους για τη συμπεριφορά τους έναντι των ξένων εργαζομένων

Iερείς επτά χωριών του νομού Αρτας, βλέποντας τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζουν οι εποχικοί ξένοι εργάτες με τις οικογένειές τους και την εκμετάλλευση που υφίστανται, ξεσηκώθηκαν κατά των ενοριτών τους.

Σε ανοιχτή επιστολή με αποδέκτη την τοπική κοινωνία θέτουν εαυτούς και αλλήλους προ των ευθυνών τους. «...Δεκάδες άτομα από μακρινές χώρες βρίσκονται έξω από την πόρτα μας γυμνοί και αναγκεμένοι. Παντελής έλλειψη οίκτου και ντροπής ξαναφέρνει έναν εργασιακό Μεσαίωνα και στις μέρες μας. Ο άνθρωπος εργαλείο.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι ανάγκες του, η αρρώστια του, ο πόνος του. Φθηνά μεροκάματα. Τι θα φάει; Αδιάφορο. Πού θα κοιμηθεί; Οπου θέλει...», σημειώνουν μεταξύ άλλων στην επιστολή-γροθιά στις εφησυχασμένες συνειδήσεις. Αφορμή αποτέλεσε ένα παρ' ολίγον τραγικό δυστύχημα παραμονές Χριστουγέννων.


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/01/2008_254961


ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΟΤΑΡΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!!!


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΕ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ


003_0003000


ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΑΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ." ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ.


http://web.archive.org/web/20070419032323/http://www.
photoreportage.gr/photoDetail.asp?ID=3000&folderID=FalseΚΑΙ Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΟΤΑΡΥ


Picture 5

Picture 3


http://img364.imageshack.us/img364/8906/picture2i.png

http://www.photoreportage.gr/photoDetail.asp?ID=12967&folderID=True


300


http://www.300ondvd.com/300.html


ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟ 2004 ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΜΑ ΚΑΓΚΙΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΣΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!


Picture 3


http://img37.imageshack.us/img37/1268/picture22u.png


Picture 4


http://img190.imageshack.us/img190/131/picture1yvy.png


http://www.diamondway-buddhism.gr/olympics.html


ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ: ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "VARDARSKA" ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΣΑΧ!!!


Picture 1


http://img188.imageshack.us/img188/1811/picture3oes.png

http://www.idividi.com.mk/English/Macedonia/519825/index.html


Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "VARDARSKA" ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!


Picture 2

Picture 3

Picture 4


http://img188.imageshack.us/img188/8527/picture2ncv.png

http://img190.imageshack.us/img190/8421/picture1fdj.png

http://kosherdelight.com/Greece.shtml


ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.: Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ, ΜΕ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝΙΑΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007.


ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


27 - 09 - 2007


Να πάρει θέση ο ΛΑ.Ο.Σ.


Εκλογές ήταν και πέρασαν, το αποτέλεσμα λίγο πολύ αναμενόμενο για όλους μας. Η Ν.Δ κατόρθωσε τελικά να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 152 έδρες κάτι που μας κάνει όλος να πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα κληθούμε και πάλι να ψηφίσουμε.


Στην Ξάνθη η Ν.Δ έχασε την δύναμη της κυρίως χάρη στην ψήφο των μουσουλμάνων οι οποίοι άφησαν στην άκρη τις κομματικές τους προτιμήσεις και ακολούθησαν πιστά την εντολή του Τούρκικου προξενείου η οποία έλεγε ψηφίστε τον Τούρκο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

Εμάς τους Πομάκους της Ξάνθης δεν μας εκπλήσσουν καθόλου οι επιλογές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, μας έχουν συνηθίσει να στηρίζουν μουσουλμάνους που αγωνίζονται για τον εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων της Θράκης.


Εκείνο που κυριολεκτικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό είναι η απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να βάλει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ τον Ιμάμ Αχμέτ, έναν μουσουλμάνο που εδώ και πολλά χρόνια δηλώνει Τούρκος και όχι Πομάκος κι αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.


Στην Ξάνθη ακόμα και τις πέτρες να ρωτήσετε ξέρουν ποιος είναι ο Ιμάμ Αχμέτ και τι ρόλο παίζει στην Θράκη.  Ο άνθρωπος αυτός δεν δίστασε ακόμα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής πλέον του ΛΑ.Ο.Σ να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι Τούρκος και όχι Πομάκος.


Κατά τα άλλα όμως ο Γ Καρατζαφέρης στηρίζει τους Πομάκους της Θράκης. Κρίμα γιατί εμείς οι πραγματικοί Πομάκοι της Θράκης περιμέναμε και ελπίζαμε πως με τον Γ Καρατζαφέρη στην βουλή ο αγώνας μας κατά του εκτουρκισμού των Πομάκων θα αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, όμως ο Γ Καρατζαφέρης πριν ακόμα μπει στην βουλή φρόντισε να ισοπεδώσει αυτές μας τις ελπίδες.


Φυσικά η επιλογή του συγκεκριμένου υποψήφιου δεν έγινε προσωπικά από τον Γ Καρατζαφέρη αλλά από κάποιους ΑΞΙΟΥΣ ανθρώπους που δήθεν ενδιαφέρονται για τους Πομάκους. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει τον Γ Καρατζαφέρη από τις ευθύνες του αφού δεν επιτρέπεται μια παράταξη που αγωνίζεται να δείξει τον σοβαρό της χαρακτήρα να αναθέτει σε (ΑΞΙΟΥΣ) εντελώς άσχετους με την πολιτική και με τους Πομάκους ανθρώπους να επιλέγουν τους υποψήφιους βουλευτές της και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή σαν την Θράκη. 

Ο Γ Καρατζαφέρης που εμείς ξέρουμε θα έπρεπε ήδη να είχε τραβήξει το αφτί αυτών των ανθρώπων και να τους είχε απομακρίνει από την παράταξη του. Εκτός κι αν το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι ψήφοι και όχι οι Πομάκοι της Θράκης. Ποιοι ψήφοι δηλαδή, 144 ψήφους πήρε ο άνθρωπος κι αυτό δηλώνοντας Τούρκος. 

Aρα 144 Τούρκικες ψήφους πήρε ο Γ Καρατζαφέρης στην προσπάθεια του να μπει στην βουλή. Aντε βρε και εις ανώτερα. Εμείς πάντως οι λίγοι ίσως αλλά αληθινοί Πομάκοι όχι απλά περιμένουμε αλλά απαιτούμε από τον Γ Καρατζαφέρη να πάρει επίσημη και ξεκάθαρη θέση για την υποψηφιότητα Ιμάμ Αχμέτ.


Ας μας εξηγήσει επιτέλους αν θέλει πραγματικά να στηρίξει τους  Πομάκους ή τόσο καιρό απλώς μας κοροϊδεύει. Γιατί εμείς χορτάσαμε πια από τέτοιες ψεύτικες στηρίξεις. Εμπρός κ Καρατζαφέρη, ο λόγος σας ανήκει.

του Σεμπαϊδιμ Καραχότζα


http://web.archive.org/web/20071201062846/http://elkosmos.gr/site
/index.php?option=com_content&task=view&id=761&Itemid=1Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.


karatzaferosatanas

karatzaferoxero


http://santagiant.blogspot.com/2009/01/blog-post.html


bill_clinton_el_diablo


http://www.texemarrs.com/images/bill_clinton_el_diablo.jpg


Laveywax


http://www.letsrollforums.com/Blog/Laveywax.jpg


ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Το ενδιαφέρον που επιδείκνυαν ανέκαθεν οι εβραίοι για την παρουσίαση της Κρήτης ως κέντρο του «Ιουδαϊκού Πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι σιωνιστές μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).

Η εκδήλωση ενός ενεργού ενδιαφέροντος για την προσάρτηση της Κρήτης από οργανωμένα σιωνιστικά κέντρα, γίνεται ολοφάνερη κατά την μεταπολεμική περίοδο, σε μία μεταιχμιακή δηλαδή εποχή, κατά την οποία συντελείται η οριστική μετάβαση της Ελλάδας στη σφαίρα επιρροής των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμά της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στην Κρήτη.

Η απόπειρα της διεισδύσεως των σιωνιστικών κεφαλαίων, στην Κρήτη είχε γίνει ήδη ορατή με την προσπάθεια της εβραϊκής εταιρείας «Λίττον», να αναλάβει την οικονομική ανάπτυξη της νήσου. Παρά την προσωρινή αποτυχία τους να επιτύχουν έναν τόσο εμφανή στόχο, οι σιωνιστές δεν πτοήθηκαν.

Αργότερα η επίσης εβραϊκή εταιρεία «Ακριτέθ» θα επιτύχει την επιζητούμενη διείσδυση, αναλαμβάνοντας σχεδόν το μονοπώλιο των κρητικών χαρουπιών και κρασιών. Εδώ αξίζει να γίνει μνεία και στην αυτονομιστική δραστηριότητα που ανέπτυξε μεταπολιτευτικά ομάδα 6 εβραίων στα Χανιά, λόγος ο οποίος έγινε και η αιτία της απελάσεώς τους, ενώ άπλετο φως στις σιωνιστικές ραδιουργίες ρίχθηκε το 1976, όταν ο καταδικασθείς από δικαστήριο του Ηρακλείου αυτονομιστής Ε. Ράμελ, αποφυλακίσθηκε κατά τρόπο ανεξιχνίαστο, για να γίνει αργότερα γνωστό ότι επρόκειτο για αξιωματικό της εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ.

Κατ' αυτό τον τρόπο έθεταν σε εφαρμογή τα σιωνιστικά σχέδια που απέβλεπαν στην αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Κρήτης, σχέδια τα οποία είχαν δει το φως της δημοσιότητας ύστερα από μία σειρά δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Αθηναϊκή» σύμφωνα με τα οποία το Ισραήλ είχε συστήσει από το 1971 έναν οργανισμό με διεθνείς προεκτάσεις, στον οποίον είχε ανατεθεί η υλοποίηση ακριβώς αυτών των αποτρόπαιων ανθελληνικών σχεδίων.

Όταν οι εβραίοι προπαρασκεύαζαν ποικιλότροπα, την επίθεση του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο, κάποιος μη γνώστης της πραγματικότητας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί την συμβολή του Ισραήλ στην διάπραξη των τουρκικών θηριωδιών, η οποία αποτελούσε μία έμμεση μορφή προβολής διεκδικητικών αξιώσεων στην Κύπρο. Οι υπουργοί Εξωτερικών Αμύνης των ΗΠΑ Κίσινγκερ και Σίσκο αντίστοιχα, οι οποίοι γνώριζαν τις κινήσεις των Τούρκων ήταν εβραίοι. Επίσης κατά τη διεξαγωγή της τουρκικής αποβάσεως (Αττίλας Ι) τις επιχειρήσεις συντόνιζε ισραηλινό πολεμικό πλοίο εφοδιασμένο με τέλειο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ Π. Ευθυμίου. Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. 'Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσινγκερ κ.ά.

Τα προηγούμενα χρόνια την ίδια ακριβώς τακτική υιοθέτησαν οι εβραίοι και στο θέμα της Κρήτης. Είναι δε βέβαιο, ότι σε ανύποπτο χρόνο, οι σιωνιστικές επιβουλές κατά της Κρήτης, θα εκδηλωθούν εκ νέου, δεδομένου ότι οι σιωνιστές εργάζονται θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους.

Η Κύπρος για να επικαλεσθούμε ένα απτό παράδειγμα το οποίο συμβάλλει στην πληρέστερη κατανόηση αυτής της τακτικής, είχε τεθεί στο στόχαστρο από το 1896-97, οπότε επέρχεται η χρεοκοπία της Ελλάδος και η υπαγωγή της στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο.

Από τότε έχουν παρέλθει εκατό περίπου χρόνια και ακόμη η κατάσταση γύρω από αυτό το ζήτημα παραμένει ασαφής και ρευστή. Το μόνο βέβαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η Ελληνική αυτή νήσος χάνεται βαθμιαία, εξαιτίας της ορατής πλέον αμερικανοεβραϊκής επιβολής. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ανάλογη έκβαση να λάβουν αργότερα το Μακεδονικό ή το Κρητικό ζήτημα, στα πλαίσια ενός εδαφικού διαμελισμού της Ελλάδος, ο οποίος προβλέπεται από τους σιωνιστές.

'Ηδη οι εβραίοι, μεταπολεμικά και εντεύθεν, καταβάλουν διαρκείς προσπάθειες, για να πείσουν ότι η Κρήτη αποτελεί πανάρχαιη ιουδαϊκή εστία. Η επιδίωξη αυτή εστιάζεται σε μία προπαγανδιστική διαδικασία ψευδεπίγραφων επιστημονικών ερευνών, στα πλαίσια των οποίων εντάχθηκε και η κυκλοφορία του βιβλίου «Ιουδαϊκή Κρήτη». Η συγγραφή του ήταν έργο του εβραίου καθηγητή και στελέχους της Μοσάντ Ανκόρι, η δε έκδοσή του εξυπηρετούσε προφανείς σκοπιμότητες.

Παράλληλα με το σιωνιστικό αυτό σύγγραμμα που πλαστογραφούσε βάναυσα τις ιστορικές καταβολές του κρητικού πολιτισμού, προκειμένου να εδραιώσει τα ψευδώς υποστηριζόμενα από τους εβραίους, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες μυστικές επισκέψεις εβραϊκών πλοίων στο θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Οι επισκέψεις αυτές είχαν τον χαρακτήρα ερευνητικών ταξιδίων και αποσκοπούσαν στην δήθεν πραγματοποίηση υποθαλάσσιων ερευνών, με σκοπό την ανακάλυψη αρχαιολογικών ευρημάτων τα οποία θα καταδείκνυαν την εβραϊκή ιστορία της Κρήτης.

Ο Τζβη Ανκόρι, προκειμένου να ενισχύσει την ανυπόστατη αυτή θεωρία του, συμμετείχε σε όλα τα κρητολογικά συνέδρια, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιούσε επιστημονικές ανακοινώσεις.

Αρχικά επιδίωξή του ήταν να καταστήσει αποδεκτό το ιστορικό ψεύδος ότι ο Μινωικός όσο και ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός προήλθαν από εβραίους. Στην πορεία της ιστορικής παραχαράξεως και πλαστογραφίας όμως, καθώς διαπίστωνε ότι οι επιστημονικοφανείς ανακοινώσεις του ετύγχαναν μία γενικής ανοχής, διεύρυνε το αρχικό σχέδιο εβραιοποιήσεως των νησιών του Αιγαίου πελάγους και της Κρήτης, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό και την Σπάρτη. Η ασέβεια μάλιστα και το θράσος του Ανκόρι δεν είχαν όρια, αφού δεν δίστασε να καταφύγει στην επίκληση κίβδηλων επιχειρημάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν και το εξωφρενικό ότι ο Γεώργιος Πλήθων ήταν εβραίος!

Ασφαλώς και το διαστρεβλωτικό έργο του Ανκόρι δεν διεξαγόταν σε άγονο έδαφος. Οι ευνοϊκές συνθήκες για την παρουσίαση αυτής της ανυπόστατης θεωρίας, είχαν διαμορφωθεί ήδη από το 1965 με μία σειρά άρθρων του εβραίου αρχαιολόγου Σάϋρους Γκόρντον, ο οποίος υποστήριζε αντιεπιστημονικά τη σημιτική προέλευση του Μινωικού Πολιτισμού.

Η ανάμειξη του Ανκόρι στο «ερευνητικό» αυτό θέμα κατά τρόπο διαστρεβλωτικό, γίνεται κατανοητό ότι δεν ήταν πρόσκαιρη. Αποτελούσε αναπόσπαστη πτυχή ενός ευρύτερου ανθελληνικού σχεδίου το οποίο υφίσταται και προβλέπει, μεταξύ των άλλων, την απόσπαση της Κρήτης, μόλις οι συγκυρίες το επιτρέψουν, από τον Ελλαδικό χώρο.

'Ηδη έχουν εκδηλωθεί και άλλες συναφείς κινήσεις. Ειδικότερα έχει παρατηρηθεί από τον ελεγχόμενο από τον σιωνισμό βρετανικό τύπο, η παρουσίαση της Κρήτης ως ανεξάρτητης από την Ελλάδα. Χαρακτηριστική επ' αυτού είναι η περίπτωση της εβραϊκής ιδιοκτησίας αγγλικής εφημερίδας «Sunday Times», η οποία σε αγαστή σύμπνοια με το ευρωπαϊκό κανάλι EURONEWS, σε πίνακα που δημοσιεύει καθημερινά παρουσιάζοντας τις θερμοκρασίες που επικρατούν στις πρωτεύουσες των μεσογειακών κρατών, παρουσιάζει την Κρήτη ως ανεξάρτητη χώρα. Ανάλογη είναι και η κατάσταση που παρουσιάζεται στον τομέα των συγκοινωνιών (λόγου χάρη «Κρητικές Αερογραμμές»).

Λόγω της σοβαρότητας της σημασίας του εν λόγω θέματος, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ εκδηλώνεται ως αξίωση των εβραίων να διεκδικούν την προέλευση του Kρητικού πολιτισμού αλλά ακόμη και να υποστηρίζουν τη σημιτική προέλευση των Kρητών, γεγονότα τα οποία αμφότερα είναι ψευδή, ανιστόρητα αλλά και προσβλητικά για τον Ελληνισμό, θα πραγματοποιήσουμε μία σύντομη ιστορική αναφορά η οποία καταδεικνύει την ανθελληνική δράση των εβραίων (και) επί του κρητικού ζητήματος, πέραν των όσων ανεφέρθησαν στην εισαγωγή αυτού του κειμένου.

Aνέκαθεν οι εβραίοι τηρούσαν ανθελληνική στάση, κανόνας από τον οποίο βέβαια δεν εξαιρούνταν οι εν Κρήτη ευρισκόμενοι Σήμιτες. Από το 1204 μ.Χ. η Κρήτη τελούσε υπό ενετική κατοχή. Κατά την χρονική περίοδο 1204-1669, πολλές φορές οι Κρήτες επεδίωξαν την απελευθέρωση της νήσου δια της εξεγέρσεως, επαναστατικές κινήσεις οι οποίες πάντοτε κατεπνίγησαν στο αίμα με τη συμβολή των Λατίνων ιερέων αλλά και των εβραίων κατοίκων του Ηρακλείου.

Ο Β. Ψιλάκης στο βιβλίο του «Ιστορία της Κρήτης» (Χανιά, 1909, σελ. 160), επ΄ αυτού μεταξύ των άλλων αναφέρει: "η πολυάριθμη τότε των εβραίων εν Χάνδακι κοινωνία δυσμενώς διακείμενη προς τους ορθοδόξους Χριστιανούς, επηύξανε την σύγχυσιν, ραδιουργούσα, ωτακουστούσα και προδίδουσα και συνετέλει και αυτή ου μικρόν εις την δείνωσιν των πραγμάτων".

Ο A. Haudecoeur (Εισαγωγή στο ‘Hippolyte Noiret’, σελ. 12 κ.ο.κ.) αναφέρει περί των εβραίων τα ακόλουθα: ‘έχοντες δική τους συνοικία, ιδιαίτερες συνθήκες ζωής και περιβολή, οφείλαν να φέρουν στο εξωτερικό τους ένδυμα σήμα όμοιο με το Ο, σε μέγεθος άρτου. Αυτοί ήσαν τοκογλύφοι και έμποροι, συχνά δε η Ενετική Γερουσία εψήφιζε νόμους εναντίον τους περιστέλλοντας τον τόκο των δανείων, απαγορεύοντας τα αθέμιτα κέρδη και βοηθώντας τους οφειλέτες'.

Ακόμη και αυτοί οι Ενετοί είχαν εκπλαγεί από την δολιότητα των εβραίων, σε σημείο μάλιστα το Μέγα Ενετικό Συμβούλιο να απαγορεύσει στους εβραίους (1423 μ.Χ.) να διαμένουν στην Ενετία για διάστημα περισσότερο των 25 ημερών, όπως επίσης απαγόρευσε στους εβραίους να δανείζουν με τόκο χρήματα στους Ενετούς. Οι εβραίοι ωστόσο, κατά πάγια τακτική τους, συνήψαν καλές σχέσεις με τους Ενετούς, ώστε να έχουν το ελεύθερο να εκμεταλλεύονται τους υπόδουλους ΄Έλληνες, όπως άλλωστε έπρατταν και καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουρκοκρατίας.

Επανερχόμενοι στη σημερινή κατάσταση, είναι γνωστό ότι οι εβραίοι προσπαθούν να μεταβάλλουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλων εκτάσεων στην Κρήτη, αγοράζοντας τεράστια κτήματα, προκειμένου να διεισδύσουν αποτελεσματικότερα και να επηρεάσουν τη ζωή της Κρήτης. 'Όμως οι όποιες μεθοδεύσεις τους, θα έχουν την κατάληξη εκείνης του πράκτορα της Μοσάντ Ε. Ράμελ, καθώς θα προσκρούσουν στην σθεναρή αντίθεση των Ελληνοπρεπών κατοίκων της Κρήτης, όλων εκείνων που υπερήφανοι για την Ελληνική καταγωγή τους, δεν ανέχονται να διαχέονται σενάρια περί δήθεν σημιτικής καταγωγής του κρητικού πολιτισμού.


http://truth.freeforums.org/topic-t585.html


ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΓΙΑΧΒΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΙΚΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΨΑΛΜΩΝ!!!


Picture 1


http://www.gaywedphoto.com/gayweddingpictures/pages/140.htm

http://img33.imageshack.us/img33/6361/picture1buu.png


Picture 6


http://www.gaywedphoto.com/gayweddingpictures/pages/145.htm

http://img39.imageshack.us/img39/6149/picture2qiv.png


Picture 1


http://www.gaywedphoto.com/gayweddingpictures/pages/146.htm

http://img16.imageshack.us/img16/7418/picture3cbf.png


Picture 1


http://www.gaywedphoto.com/gayweddingpictures/pages/130.htm

http://img12.imageshack.us/img12/5050/picture4kin.png