Εκτός ενιαίου μισθολογίου οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ του δημοσίου τομέα...


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231143974


Η ΜΙΛΙΕΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/103484/
i-miliet-apokalyptei-toyrkiki-epithesi-se-stratopedo
-tis-lamiasΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=nTKwjRprprY


Η NASA ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗ)


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.huffingtonpost.co.uk/2011/12/26/aliens
-moon-acta-astronautica-seti-nasa-_n_1170217.htmlThe Story of Obama: All in The Company.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://getfile0.posterous.com/getfile/files.posterous.com
/temp-2011-12-11/BCerEpnwIblwazddcqADzkmeeaanc
FhiDpgdBfJHHtJspGfFjEwpgEwkbmjz/obama_company.pdfΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ: Πινγκ πονγκ ευθυνών για το κέντρο της Αθήνας Καμίνης - Παπουτσής αντιμέτωποι για την κατάσταση του ιστορικού κέντρου.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=435978


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.istorikathemata.com/2011/05/blog-post_3525.html


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.stoxos.gr/2011/12/kgb.html


Εκκενώνουν θάλαμο ασθενών στο Σισμανόγλειο. Δεν θα πιστέψετε γιατί.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://planet-greece.blogspot.com/2011/12/blog-post_9691.html


PATRIOT MISSILES SEIZED, SOLD TO CHINA BY ISRAEL.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.veteranstoday.com/2011/12/23/breaking-patriot
-missiles-seized-sold-to-china-by-israel/Μήνυση για εσχάτη προδοσία σε όλο το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας για την κυβέρνηση Goldman Sachs.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://olympia.gr/2011/12/26/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%
85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83
%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE
%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%
8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF/
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://patriziodevero.com/2011/11/18/quereladenuncia
-per-alto-tradimento/ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ)


http://www.youtube.com/watch?v=uZmkGDw39PQ

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=222505


Will The Newly Created “Killer Bird Flu” Someday Be Used As A Bio-Terror Weapon To Reduce The Population?


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.pakalertpress.com/2011/12/21/will-the-newly
-created-%E2%80%9Ckiller-bird-flu%E2%80%9D-someday
-be-used-as-a-bio-terror-weapon-to-reduce-the-population/ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.infowars.com/male-prostitutes-service
-bilderberg-members-at-elite-summitΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=6350


ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://elnewsgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_5227.html


ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.disclose.tv/forum/viewtopic.php?f=3&t=6472
8&sid=cc9b9b36703d776755f187c6f03ac647Βαριές κατηγορίες του Περίανδρου για τη Χρυσή Αυγή του Νίκου ΜιχαλολιάκουΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ


Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.


Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.


Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.


Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.


Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.


Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν… Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!


Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.


Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ… Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!


Συναγωνιστές,


Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.


Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.


Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.


Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.


Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν, διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου. Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.


Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.


Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…


Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.


Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.


Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.


Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.


Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.


Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ


ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html


CIA/Soros funneling money through Georgia to Russian protesters


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.opinion-maker.org/2011/12/cia-and-russian-protesters/


ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: "World population needs to be decreased by 50%”


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://theintelhub.com/2011/12/20/the-kissinger
-report-potbelly-globalists-want-you-dead/ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.lifesitenews.com/waronfamily/nssm200/nssm200.pdf


ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS29/
N00081392.jpghttp://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS29/
N00081412.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS33/
N00092895.jpg
http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
N00178554.jpgΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΙΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ: China announces Indian Ocean naval base in Seychelles.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.tamilnet.com/art.html?catid=79&artid=34698


Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/73410
_134642913252642_134366206613646_203808_352087_n.jpgΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://almyros-lifestyle.blogspot.com/2011/07/blog-post_3879.html


The truth behind the Greek Economic Crisis


http://www.youtube.com/watch?v=yQpSq8dkzfg


THE SHOCKING TRUTH OF THE PENDING EU COLLAPSE

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=EPcWHBPYOSU


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.consilium.europa.eu/media/
1216793/esm%20treaty%20en.pdfΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.elzoni.gr/html/ent/829/ent.16829.asp


ΧΑΟΣ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=sjxtswszm-M


Ο κύβος ερρίφθη. Οι κάτοικοι ξεκινούν ένοπλες περιπολίες, µετά τον εφιάλτη που έζησαν δύο γέροντες, στα χέρια των ληστών...


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=111641&catid=6


ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΜΙΣΕΛΛΗΝ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Νοµιµοποίηση εργασίας για τους λαθροµετανάστες.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.pro.com.gr/el/article/95/15453/%CE%BD%CE%
BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF
%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%
CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%
CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%
CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%
CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.eglimatikotita.gr/2011/12/blog-post_3134.html


ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΑΒΒΙΝΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7731


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ;


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_701.html


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ UFO Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ "DRONE" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣhttp://www.youtube.com/watch?v=2awdDRd5G-g


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ: ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.


http://www.youtube.com/watch?v=HFO31QsfszQ


ΤΟ ΔΡΑΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ: Obama Raises the Military Stakes: Confrontation on the Borders with China and Russia.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=
va&aid=28144Soros Makes a Move to Control Global Police Forces


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.economicpolicyjournal.com/2011/12/
soros-makes-move-to-control-global.htmlAlaska's HAARP project blamed for Russian space probe's failure


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.alaskadispatch.com/article/alaskas-haarp
-project-blamed-russian-space-probes-failureΗ ΠΡΟ-ΔΙΑ-ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ

http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
W00070979.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
N00178651.jpgΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ: New World Order Plan To Kill 90% Of The World’s Population.http://www.youtube.com/watch?v=u3tm0dqJmyg


Η ΔΡΑΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.pakalertpress.com/2011/12/14/satanic
-nazi-symbols-on-new-german-id-card/Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΚΗΣΕΩΝ: ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231142118


ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΣ


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
W00070939.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
W00070944.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
W00070948.jpgΠΟΔΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.spacedaily.com/reports/China_has_
Australia_space_tracking_station_report_999.htmlΤΟ 48% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.reficultnias.org/mikesfiles/cachedfiles/
48percentofusbillionairesarejewish-cached-110510.htmlSTEALTH CHEMTRAILS ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΚΙΝΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=A3OjXTWArrQ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.environmentalgraffiti.com/sciencetech/
china-secret-fleet-stealth-fighters/18714A SOLAR SYSTEM LITTERED WITH ALIEN ARTIFACTS?


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://news.discovery.com/space/our-solar-system-might
-be-littered-with-alien-artifacts-111109.htmlΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.theepochtimes.com/n2/china-news/chinese-
admiral-threatens-world-war-to-protect-iran-154434.htmlΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΞΟΝΩΝ: Vladimir Putin accuses Hillary Clinton of inciting protests.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/
8942456/Vladimir-Putin-accuses-Hillary-Clinton-
of-inciting-protests.htmlΑΘΡΟ-ΑΛΩΣΙΣ: ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.http://www.youtube.com/watch?v=QcNoZtAfydQ


ΕΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS33/
W00035009.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS12/
W00008199.jpg


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGFullS12/
W00008180.jpgΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ: Chinese President Hu Jintao on Tuesday urged the navy to prepare for military combat, amid growing regional tensions over maritime disputes and a US campaign to assert itself as a Pacific power.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://news.yahoo.com/chinas-hu-urges-navy-prepare-combat-160509787.html


Η ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://translate.googleusercontent.com/translate_
c?hl=el&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&tl
=en&u=http://www.shdushi.cn/news/gj/201112
0111639.html&usg=ALkJrhgEhtYlsJbF3s5
Yv497Bhdbq7UYhQWikileaks: Σε «βιομηχανία παρακολούθησης πολιτών» στρέφονται οι κυβερνήσεις.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_
articles_kathworld_1_05/12/2011_417254ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://wikileaks.org/the-spyfiles.html

http://wikileaks.org/The-Spyfiles-The-Map.html


ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ: Υπέρ των Σκοπίων η απόφαση του Δικαστηρίου τη Χάγης.ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109995&catid=3


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.newsit.gr/flash/xagi

http://www.newsit.gr/flash/xagi_greek

http://www.youtube.com/watch?v=ie78bDGS6nk


Gaddafi's death for Satan's bankers


http://www.youtube.com/watch?v=NH__qFxFTM8


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=O7XUYQSHJ0k

http://www.europarl.europa.eu/president/
ressource/static/videos/en/lr_81711w.mp4ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/30-11-2011.html


ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: WASHINGTON – The U.S. is becoming increasingly aware and concerned about the possibility within a few years of an electromagnetic pulse attack from an enemy's high-altitude nuclear explosion. The impact would include the loss of critical U.S. electrical infrastructure that could send the nation back into an 18th century agrarian economy, according to a report from Joseph Farah's G2 Bulletin.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.wnd.com/?pageId=373629


American producer warns: Extraterrestrial-controlled Police State looms. Did an American producer in 1988 warn of the consolidation the Extraterrestrial operation and control of a U.S. police state into 2012?


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.agoracosmopolitan.com/news/ufo_
extraterrestrials/2011/12/03/2067.htmlΗ ΑΝΕΚ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.peristerinews.gr/sub/politiki/h_
anek_onomase_ti_makedonia_xalkidiki.htmlΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.anekitalia.com/soggiorni.asp


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://vasiliskos2.blogspot.com/2011/12/blog-post_01.html


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Γρίπη... εργαστηρίου, τρομοκρατική απειλή. Επιστήμονες ζητούν απαγόρευση δημοσίευσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων σχετικά με τη δημιουργία φονικού στελέχους Η5Ν1.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=432625


ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: «Η Κίνα δεν θα διστάσει να προστατεύσει το Ιράν ακόμη και με ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=dPjxeyG-Ztw


ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: “Tactical nuclear weapons were used at least one in Iraq and several were used in Afghanistan in the Tora Bora mountains”


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.presstv.ir/detail/212827.html


Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 3.000 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΝΕΛ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/
china/8927580/China-hiding-up-to-3000-
nuclear-warheads-in-secret-tunnels.htmlΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.otherside.gr/2011/11/ti-kryvei-i-simaia-tis-norvigias/


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ


http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS48/
W00055056.jpg
http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS48/
W00055010.jpg
http://saturn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/raw/casJPGBrowseS71/
N00178348.jpgAliens may live in our solar system


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/
3957635/Aliens-may-live-in-our-solar-system.htmlΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΓΙΑΧΒΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ: Was the most powerful “Cardinal” in America after Vatican II a secret Satanist? Bro. Michael Dimond - “Cardinal” Bernardin, former General Secretary of the US Conference of “Catholic” Bishops, was arguably the most powerful bishop in America at his time and one of the most influential figures in implementing Vatican II

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.mostholyfamilymonastery.com/bernardinfinal.pdf


Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ: 1 ΔΡΑΧΜΗ = 1.000 ΕΥΡΩ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/
toprotothema/-----1---1000---2011120144990/Mars mission phobos 2 - Russian scientists confirmed alien spacecraft.

http://www.youtube.com/watch?v=L_x68J3tZjY


ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=YYum60Wqtzg


ΛΕΒΑΝΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΑΦΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜhttp://www.youtube.com/watch?v=buOJt32n2C4


Tectonic Weaponry: How to make an Earthquake.


http://www.youtube.com/watch?v=qoXMm6jhep0


Goverment Studies On Childhood Ritual Abuse. There is an immense reservoir of belief that underground Satanic "cults" are kidnapping, ritually abusing and killing children. A poll in Utah revealed that over 90% of adults believe that Satanic Ritual Abuse is happening in their state.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.raven1.net/mcf/gvtstudiesra.htm


Implantable Microchips and Cyborgs are No Longer Conspiracy Theories


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.activistpost.com/2011/11/implantable
-microchips-and-cyborgs-are.htmlΤΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Ανοιχτή επιστολή προς Παπουτσή και Πάγκαλο για το σχέδιο δράσης της Αθήνα.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_1318.html


'UFOs' Disrupting Search for 'God Particle'


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://ca.news.yahoo.com/ufos-disrupting-search-god-particle-204047760.html


Freemason Anders Behring Breivik will most likely not face any jail time. The Norwegian gunman will most likely avoid jail time. Does him being a member at the St. Olaus t.d. Tre Sřiler No. 8 in Oslo Masonic Lodge have anything to do with that?


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://flipthepyramid.com/index.php/entry/freemason-
anders-behring-breivik-will-most-lilkey-not-face-any-jail-timehttp://www.youtube.com/watch?v=AvP0PiBOcLs


UFO in 140 years old 3D stereoscopic images appeared 2011


http://www.youtube.com/watch?v=BLvoBUCWjTQΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Will World War III be between the U.S. and China?


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-
2066380/Will-World-War-III-U-S-China.htmlThe sky is no longer the limit: Astronomer captures first amateur image of another solar system from his back yard


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2066742/NZ
-astronomer-Rolf-Olsen-captures-amateur-
image-solar-system.htmlΕΡΠΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΜΕΛΑΝΟΜΟΓΓΟΛΗ
http://www.youtube.com/watch?v=EGAImmfA7oc

http://www.youtube.com/watch?v=8pibXy_prlE


Παρακράτησε παρανόμως απόρρητα έγγραφα. Για κατασκοπεία θα δικαστεί υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231139444


Οι λαθρομετανάστες έβγαλαν αφορολόγητα εκτός Ελλάδας 1,45 δισ. ευρώ


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.marketbeast.gr/oikonomia/3337-%CE%9F%CE%B9
-(%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF)%CE%BC%CE%B5%CF%
84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%A
D%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%86%
CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%
B1-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%
BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-1,45-%CE%B4%CE%B9%CF%
83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E.htmlΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΕΒΑΝ ΣΕΛΗΝΗ: MOON: The Weird "Fishbones" Anomalies...ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread778873/pg1


ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ΠΡ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ: "Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι υποκατάστημα του Ροκφέλερ"


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://greeknation.blogspot.com/2011/11/blog-post_4312.html


ΧΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρετανικό σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα!Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφτασε στην βρετανική πρεσβεία της Αθήνας όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, δίνει οδηγίες έτσι ώστε ότι η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα, πρέπει να είναι έτοιμη να παράσχει "κάθε απαραίτητη βοήθεια ώστε να προστατεύσουν και να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές"!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών καθώς θεωρούνται "αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές"!

Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπο αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και "ειδικές επιχειρήσεις" τύπου Λιβύης για να επιστρέψουν ασφαλείς στην χώρα οι Βρετανοί πολίτες.

Η εφημερίδα Telegraph επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πριν λίγο στην εφημερίδα πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου και ως εκ τούτου οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν  τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας είτε λόγω ανεξέλεγκτων κοινωνικών αναταραχών. Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ(!) αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?
option=com_content&task=view&id=28340Έκθεση Stratfor: Οι ΗΠΑ δίνουν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία! Στην Τουρκία «δίνει» τον έλεγχο του μισού Αιγαίου το Stratfor, ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά think tank το οποίο απηχεί σε σημαντικό βαθμό τους σχεδιασμούς αλλά και τις προθέσεις της Ουάσιγκτον σε γεωστρατηγικό επίπεδο.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://www.katohika.gr/2011/11/stratfor_26.html


Εβριζε τους Ελληνες ως φοροφυγάδες και ξέχασε το σπίτι στη Σαντορίνη! Μέγα πολιτικό σκάνδαλο στη Δανία. Φαίνεται πως η φοροδιαφυγή δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Η ιδρύτρια και πρόεδρος του «Λαϊκού Κόμματος της Δανίας» (DFP) Πία Κγερσγκαάρντ εδώ και μέρες βρίσκεται στο στόχαστρο του Τύπου καθώς «ξέχασε» να δηλώσει στην εφορία ένα σπίτι που έχει αγοράσει από το 2002 στην Σαντορίνη. Η Δανέζα πολιτικός που κατηγορούσε τους Ελληνες ως τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες είναι ιδιοκτήτρια ενός ακινήτου 32 τετραγωνικών στην ακριβότερη περιοχή του κοσμοπολίτικου ελληνικού νησιού.


ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΣ

http://diolkos.blogspot.com/2011/11/blog-post_5733.html


Πακτωλός χρημάτων από ΕΕ στην Τουρκία για να μας στέλνει παράνομους μετανάστες!Σε μια περίοδο όπου η Τουρκία διοχετεύει κύματα παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα, της τάξης των 8000 κάθε μήνα, η ΕΕ δωρίζει στην Άγκυρα σχεδόν μισό δισ. € για την "διαχείριση" και "αντιμετώπιση" της λαθρομετανάστευσης.

Το ποσό αυτό αφορά μόνο την περίοδο 2011-2013 καθώς τουλάχιστον το 2010 η ΕΕ παρείχε βοήθεια στην Τουρκία για την κατασκευή δύο κέντρων απομάκρυνσης –προφανώς προς την πλευρά της Ελλάδας- παράνομων μεταναστών (17,4 εκατ. €) και έξι κέντρων υποδοχής αιτούντων άσυλο (56,2 εκατ. €). Έχουν επίσης χορηγηθεί σημαντικά κεφάλαια (32 εκατ. ευρώ) για την υποστήριξη της ικανότητας διαχείρισης των συνόρων από την Τουρκία. Με άλλα λόγια η Τουρκία με ένοπλες δυνάμεις που αγγίζουν τους 700.000 άνδρες –χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε σε αυτό τις παραστρατιωτικές μονάδες- δεν έχει την ικανότητα διαχείρισης των συνόρων της ιδιαίτερα προς την πλευρά της Ελλάδας.

Τα παραπάνω στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ.  Γ. Παπανικολάου προς τον Επίτροπο για θέματα διεύρυνσης και πολιτικής γειτονίας, κ. S. Füle.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Ε.Ε. την 4ετία 2010 – 2013 θα έχει συνεισφέρει συνολικά με περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ευρώ στην προσπάθεια της Τουρκίας για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης»

"Για την ώρα τα στοιχεία της FRONTEX για τις παράνομες ροές στην Ελλάδα από την Τουρκία και οι 320 καθημερινές παράνομες διελεύσεις πείθουν για το αντίθετο. Ούτε χρόνος, ούτε χρήματα υπάρχουν. Η Τουρκία θα πρέπει να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της στον έλεγχο της παράνομης μετανάστευσης και να συμφωνήσει με την Ε.Ε. σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιστροφών".

Με τη διαφορά ότι ουδέποτε ανέλαβε τις ευθύνες της και ουδέποτε πρόκειται να τις αναλάβει, όχι γιατί τις αποφεύγει αλλά γιατί η προώθηση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα συνιστά σχέδιο της εθνικής της στρατηγικής. Οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση του θέματος είναι απλά ανεδαφική. Και η ανήμπορη ελληνική πολιτεία απλά έχει υποκύψει στη μοίρα της στο συγκεκριμένο θέμα, παίρνοντας τα εύσημα από τους γνωστούς αριστερούς σχηματισμούς. Όσο για το φράκτη του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ ο οποίος τονίζει εδώ και μήνες ότι πρόκειται να γίνει, εμείς απλά να του θυμίσουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option
=com_content&task=view&id=28083